banner240
banner237
banner238

Trabzonspor’da kritik toplantı

Trabzonspor’da alınan olağanüstü Kongre kararı sonrasında Trabzon’da istişare toplantıları hız kazandı.


Trabzonspor’un sorunları ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı toplantıda önemli aşamalar kaydedilirken konsensüsün ne şekilde oluşturulacağı konusunda somut bir adım henüz atılamadı.

Divan Başkanı Sürmen yaptığı açıklamada “ortada alınmış kongre kararı var. Başkan usta ve yönetimin bu karardan cayma hakkı da var” dedi.

Oy kullanacaklarla ilgili bilgi veren Sürmen, “tüzükteki hüküm üye olduğu tarihten itibaren iki yıl geçmişse Eylül 2017’ye kadar sürelerini doldurmuş ve aidatlarını yatırmış delegeler oy kullanabilecek. 30 Eylül 2017’den sonra aidatlarını yatırmış olanlar bu seçimde oy kullanamayacaklar. Yönetim bir karar almış bu karardan vazgeçme hakları da mevcut. İnsanlar onu yeniden başkan görmek istiyorsa bu karardan vazgeçilmelidir. Umarım yönetim bu kararından vazgeçmez” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Divan Başkanlık Kurulu 17 Mart 2018 Cumartesi günü eski Başkan, Asbaşkanlar ve yöneticilerin katılımı ile saat 13:00’de Ziya Bey tesislerinde genişletilmiş istişare toplantısında bir araya gelecekler. Toplantının basına kapalı olacağı öğrenidi.

(haber61)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber