Türkiye’de futbol üçten büyüktür

Trabzon Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Osman Şenol, bordo mavi renklere gönül veren her bir kişinin üç kişiyi ikna etmesi durumuna kazananın bordo mavi olacağını söyledi. Bordo Mavi Renklere gönül verdiği için Trabzon’dan bağımsız milletvekili adayı olan Ali Osman Şenol, Türkiye’de futbolun Trabzonspor’a karşı oynanan bir oyun olduğunu söyledi. Şenol, Trabzonspor sevdasından vazgeçmeyeceğini ifade ederek 24 Haziran’ın Trabzonspor için son şans olacağını ifade etti.

Şenol, “Trabzon’un yüzde 97’si bordo mavi renklere gönül verdi. Haksızlıklar karşısında bir araya geldiğimiz zaman kazanan renklerimizi olacaktır. Bir gecede 58. Maddeyi değiştirinlerin gözlerinin içine bakıp duygularımızı değiştirdiklerinin hesabını soracağım. Trabzon, Türkiye’nin çimentosudur. Şimdi Trabzon’un gönüldaşı olmaya geldik. Trabzon’un hak etmedikleri için ekibimle birlikte bu yola çıkarak aday oldum” dedi.

Tüm siyasi partiden giren arkadaşlarımızın hepsi en az bizim kadar Trabzonsporlu. Onlardan tek farkımız kendilerini bir siyasi partiye bağımlı olmaları benim ise tamamen bağımsız olmam. Ben Trabzonspor’un sesini her an her platformda savunabilirim. Benim sıralama kaygım, gelecek dönem seçilirim seçilmem kaydım yok. Kimsenin tesiri altında değilim. Trabzon’un milletvekilleri 2 yıl önce mecliste bir kırmızı kart gösterdiler. Onların gösterdiği kırmızı kartın bir yaptırımı yok. Kırmızı kart göstermekle olmaz. Tepkileri aynı mıdır? Onların kırmızı kartları Salih Dursun’un kırmızı kartlarından öteye geçemez. Trabzon Halkına şirin görünmek için yaptılar. Salih Dursun içinden geldiği için yaptılar. Vekillerin kırmızı kartını samimi bulmuyorum.

Halkımıza elimden geldiğince ulaştım. Bir siyasi parti bağımız yok. Kendimizce halkımıza ulaştım. 2 tane minibüsümle 18 ilçemizi gezdim. Herkes Trabzon’dan bağımsız aday çıkmaz olarak bakıyor. Trabzon ilklerin şehri. Trabzon’dan bağımsız aday da vekil olur ve meclise gider.

3 Temmuz’da yaşadığımz şike olaylarında bir ilerleme yapamadık. Siyasi partiler güçlünün yanında oldular. Biz de ya 3 Temmuz ya 24 Haziran diyoruz. Filistin halkının kendi topraklarında yaşadıklarını biz burada Trabzon’da futbolda yaşıyoruz. O bozulur bu darılır kaygım yok. Trabzonpor benim sevdam. Sevda benim kavga benim. Ne sevdamdan ne kavgamdan vazgeçerim.

Bahattin BAŞTÜRK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber