Arsin’de Şehit Eren Bülbül Adına Ormanı

Maçka İlçe kırsalında hain teröristlerce şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün anısına hatıra ormanı oluşturuldu. Arsin ilçe Orman şefliğiyle ortaklaşa Şehit Eren Bülbül anısına ilçenin Elmaalan mahallesinde hatıra orman oluşturuldu. Elmaalan mahallesinde Şehit Eren Bülbül anısına oluşturulan hatıra ormanda altmış bir çam ağacı dikildi. Hatıra ormanı oluşturmak için şehit yakınları ve üyeleri katıldı.

Dernek başkanı Sedat Özbakır Şehit Eren Bülbül hatıra ormanıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada

“ Genç Arsinliler Derneğimizce sosyal sorumluluk projelerine devam ediyoruz. İlçemizde daha önce yanmış orman olan Elmaalan bölgemizdeki alan da üyelerimizle, şehitlik mertebesini en güzel bir şekilde

anlamak ve unutmamak için şehitlik hatıra ormanı oluşturduk”.

Özbakır sözlerini şöyle tamamladı; Küçük yaşta şehit olan Eren Bülbül adını verdiğimiz hatıra Ormanına altmış bir çam ağacı ve ilçemizin gururları bütün şehitlerimiz için birer ağaç diktik. Biz gençlerin şehitliği, şehitlerimizi unlatmasınlar ve vatanın, bayrağın değerini bir an bile unutmasınlar diye bu çalışmayı yaptık dedi.

Devletimiz daim olsun Şehitlerimizin Ruhları şad olsun, Mekânları cennet olsun dedi.

Arsin’li şehit Mikdat Beder’in kardeşi Murat Beder; Çok güzel ve anlamlı bir çalışma oldu. Şehit ağabeyimin adına fidan dikmek ve şetler için hatıra ormanı oluşturmak çok duygulandırdı beni. Genç Arsinliler Derneğine şehit aileleri adına teşekkür ederiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber