banner240
banner237
banner238

BÜYÜKŞEHİR YOL ÇALIŞMALARI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Karayolları ile birlikte Ortahisar ilçesinde Ayasofya Kavşağı’ndan başlayarak, doğalgaz ve diğer altyapı çalışmalarından dolayı bozulan Sahil Yolunda asfaltlama çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Pazarkapı Mahallesi ile 1 Nolu Beşirli Mahallesi’nde arasında 8 km’lik yoldaki sorunlar ortadan kaldırılmış olacak.

ESKİ ERZURUM YOLU ASFALTLANIYOR

Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar ilçesinin Akoluk Mahallesi ile Kutlugün Mahallesi arasında kalan başladığı asfaltlama çalışmalarına da devam ediyor. Eski Erzurum Yolu olarak bilinen tarihi yolda çalışmalar ara verilmeden sürdürülüyor. Kutlugün Mahallesi Muhtarı Yılmaz Yetim, “Büyükşehir Belediyemizin yıllarca Trabzon-Erzurum arasında ana yol olarak hizmet vermiş olan mahalle yolumuzu tarihi sorumluğu yüklenerek asfaltlanması bizleri çok mutlu etti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.

OKULLAR CADDESİ ASFALTLANDI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Araklı ilçesinde okulların bulunduğu caddede asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Araklı Merkez Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi sınırları içerisinde kalan Okullar Caddesi’nin asfaltlanması eğitim camiası tarafından memnuniyetle karşılandı. Araklı’da ayrıca doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan 1.5 km uzunluğundaki yol Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandı. Araklı ilçesinin Kalecik Mahallesinde 2 km’lik yolun asfaltlanması çalışmaları da Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlandı. Kalecik Mahallesi Muhtarı Şaban Çimşir, “Emeği geçen herkesten Allah (c.c.) razı olsun. 3 mahalle bu yolu kullanıyor. İnsanlarımız rahat etti” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ortahisar ilçesi 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi İlkadım Mevkii ile Köprübaşı ilçesi Beşköy Mahallesi’nde asfaltlama, Ortahisar ilçesi Karlık Mahallesi ve Tonya ilçesi Hoşarlı Mahalesi’nde yeni yol asfalt ve yamalama çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber