banner240
banner237
banner238

DENİZİ DOLDURAN KAMYONLARI DENİZ ALIYORDU

Trabzon'da deniz dolgusu çöktü; 3 kamyon kıyıda asılı kaldı (2) Kamyon sürücülerinden Muammer Salih, dikkatsizlikten dolayı böyle bir olayın meydana geldiğini belirterek Bu durum döküm sahalarının genel sorunu. Daha dikkatli olmamız gerekiyor. Daha önce başımıza böyle bir olay geldi, sürekli geliyor. 20 yıldır bu işi yapıyoruz. Sürekli böyle olaylarla karşılaşıyoruz dedi.

Sürücü Ahmet Güner de 'Hafriyat kesildi biz de aşağı indik. Şu anda aracım çıktığı için mutluyum. Araçlarda ufak tefek sorunlar var ben aracın içerisindeydim. Biraz panik yaptım ve korktum. Daha önce böyle bir şey yaşamadım diye konuştu.

Sürücü Sinan Şahin ise, 'Biz döküm yapmak için yanaştık, toprak alttan deniz ıslattığı için çamura döndü, arabanın yükünü çekemeyince alttan heyelan gibi kamyonlarla birlikte denizi bulduk. Düşerken kamyondan aşağı indik, bıraktık kamyonu gitsin gidebildiği kadar, ilk önce kendi canımızı sağlama aldık. Malımızı da kurtardık şükürler olsun. Yapacak bir şey yok. Kamyoncunun kaderi bu ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber