banner240
banner237
banner238

Geleceğin Bilim Adamları Bilim Şenliğinde Projelerini Sergiledi

Geleceğin Bilim Adamları Bilim Şenliğinde Projelerini Sergiledi

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Beşirli Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Trabzon Bilim Şenliği’nin açılışını gerçekleştirdi.

Trabzon Bilim Şenliği yarışmalarına katılan öğrencileri tebrik eden Vali Yücel Yavuz, “Başta İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz olarak Trabzon özelinde biz bu işi iyi yapıyoruz. Akademik başarıda her geçen yıl başarımız daha da artıyor. Burada gençlerimizi görünce gururlanıyoruz, mutlu oluyoruz. Geleceğimiz için onlara güveniyoruz. Çocuklarımız, başarılarını ortaya koymak için sabırsızlıkla bekliyorlar.

Ülkemizin geleceği daha aydınlık, daha müreffeh ve başarılı olacağına inanıyorum. Bu güzel eserler onun işaretidir. Eğitim öğretim sezonu bu hafta sonlanıyor. Güzel başarılı bir sezon geçirdik. Velilerimiz de dahil olmak üzere herkesi tebrik ediyorum. Çocuklarımız bu hafta tatile girecekler. İyi değerlendirsinler. Bu çalışmalarını devam ettirsinler. Başarılarınızın devamını diliyorum. “dedi.

Bilim Şenliği’nde okulların projelerinin sergilendiği standları tek tek ziyaret eden Vali Yücel Yavuz, öğrencilerden projeleri hakkında bilgi alarak onları tebrik etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber