AK Parti Trabzon'da kulislere bomba gibi düşen iddia!

AK Parti Trabzon İl Kongresi hafta sonu gerçekleştirilecek.


Pazar günü 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan kongrede İl Başkanı Haydar Revi’ye kesin gözüyle bakılıyor. Yine de AK Parti’nin derin isimleri, “Son güne kadar bekleyin, değişim olabilir” diyorlar.

İŞTE O İSİMLER

Haydar Revi ile kongreye gidilirse değişmez 10 isim kulislerde şu şekilde geçiyor; 

Hüseyin Öztürk
Ahmet Uğur Zihni
Enes Aslan
Halil İbrahim Demirtaş
Hasan Dilekoğlu
Uğur Aydın
Arzu Yalçınalp
Murat Zeki Solak
Adem Çakır
Ahmet Karadeniz

KULAK TIKAYANLAR 

Bu isimlerde sadece 1-2 tanesinde son dakika gelişmesi olabileceği belirtilirken teşkilattan gelen, “Bize kulak tıkayanlara kongrede hesap soracağız” mesajı da görmezden gelinmez diye düşünülüyor. Lakin Haydar Revi’nin bu noktada ne yapacağı belirsiz. 

Bir gün önce Ankara’dan gelen Revi, yöneticileri nedeniyle kırılan, küsen partinin ileri gelenlerini ve önde gelen abilerini aramaya başladığı iddia ediliyor.

HANGİ İSİMLERİN İPLERİ KOPACAK

Mevcut yönetimde yer alan, Mustafa Usta, Engin Çakır, Besire Çörekçi Arslan, Aziz Mürtezaoğlu, Zehra Ermiş, Alper Bektaş, Ahmet Haşim Ekici, Fatih Solak’ın durumları belirsizliğini koruyor. Çoğu yeni yönetimde yer almayacak. Yerlerine kimlerin geleceği hususunda çarpıcı iddialar ortaya atılıyor. Özellikle Milletvekilleri cephesinden Muhammet Balta, Adnan Günnar’ın kendi eski ekip arkadaşlarından bir kaç yeni ismi Haydar Revi’ye önderdikleri biliniyor. 
Ortahisar’tan tek bir ismin il yönetimine gireceği o isminde Hüseyin Öztürk olduğu ağırlık kazandı. 

O PROJELERİ SORACAK!

Bu hengamenin içerisinde kongre öncesi şehirin bazı kilit noktaları Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görselleri süslendi. İl yönetimi, vatandaşlara ve partililere ‘kongre çağrısında’ bulunuyor. 

Bu noktada da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentin mega projelerinin hakkında ve yarım kalan projelerin neden yarım kaldığıyla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milletekilleri Muhammet Balta, Salih Cora, Ayşe Sulaköseoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ndan bilgi alacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber