Büyükşehir Belediyesi okul gibi hizmet veriyor

Büyükşehir Belediyesine ait 5 ayrı kurs merkezinde düzenlenen ve Ortahisar İlçe Müftülüğü ve Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün destek verdiği, Yaz Okulunda 10 branşta, 18 öğretici eşliğinde 850 kursiyere eğitim veriliyor.

25 Haziran’da başlayan ve 17 Ağustos’ta sona erecek olan Yaz Okuluna katılan öğrencilerin çeşitli eğitim materyalleri Büyükşehir Belediyesince ücretsiz olarak karşılanıyor. Büyükşehir Belediyesi Yaz Okulunda, kültürel ve bilgiye dayalı aktivitelerden, değerler eğitimine kadar çocukların sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerine katkı sağlayacak etkinliklere yer veriliyor.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerine katkıda bulunmak için Yaz Okulu faaliyetini icra ettiklerini kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Beş ayrı kurs merkezde düzenlediğimiz yaz okulu ile çocuklarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmayı, özgüvenlerini artırmayı, kişisel gelişimlerini desteklemeyi hedefliyoruz. Sosyal belediyeciliğin gereklerinden biri olarak açtığımız, 8-14 yaş grubu öğrencilerimize yönelik Yaz Okulumuza katılım gösteren çocuklarımıza başarılar temenni ediyor, destek veren paydaş kurumlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber