ÇAPKINOĞLU'NDAN YİNE ÖDÜL YAĞMURU!


Çapkınoğlu Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çapkınoğlu burada yaptığı açıklamada katılan herkese teşekkür etti, çekilişin hayırlı olmasını diledi.  

Çapkınoğlu  “Dünyada 150 ülkeye ihracat yapan 19 yıldır sektöründe ihracat lideri olan milli gururumuz Vestel2in satış ortağı olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi onların İphonesi varsa bizimde Vestel’imiz var,

Venüs’ümüz var ifadeleri bugün Türkiye üzerine oynanan oyunların devam ettiği bu dönemde bizim için daha da anlam taşımaya devam ediyor ve devam etmekte” dedi.  

5484 Kişi Çekilişe Katıldı Çekilişe 5484 kişi başvuru yaptı.  Binlerce kişinin başvuru yaptığı çekilişte araç sahibini Trabzonsporlu futbolcu Calep Ekuban belirledi. Milli Piyango Trabzon Müdürü Ahmet Yılmaz’ın öncülüğünde, çok sayıda kişinin katılımı ile gerçekleşen çekilişte otomobilin sahibi 1718 numaralı talihli Mehmet Öksüzoğlu oldu.  

61 Hediye Verildi Çekilişte, bir adet otomobil, bir adet 165 ekran ledtv, üç adet 122 ekran ledtv, 3 adet 102 ekran ledtv, sekiz adet 82 ekran ledtv, beş adet 56 ekran ledtv, beş adet pepe tablet, beş adet tablet, yirmi adet siyah cep telefonu, on adet siyah süpürge Vestel marka olmak üzere 61 kişiye 61 hediye dağıtıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber