banner240
banner237
banner238

Kocaeli Tanıtım Günlerinde Basın Yalnız Bırakıldı

Fuar organizasyonu Mercan Fuarcılık sahibi Abdullah MERCAN Trabzon tanıtım günleri organizasyonuna ev sahipliği yapıyor.

Dernek Başkanı Sami DURMUŞOĞLU ise Trabzon'u Koaeli'nde ağırlamak ve hiç bir şeyin eksik olmaması için canla başla koşturuyor. Ancak Trabzon'dan davet edilen basın mensuplarına karşı olan ilgisizlik, organizasyonun güzel taraflarını gölgede bıraktı.

Organizasyona manset61.com ve haberimhamsi.com kordinatörü Bekir Sami Emiroğlu katıldı. Ancak yaşanan olumsuzluklardan rahatsızlık duyunca geri dönmek zorunda kaldı. 

İşte Bekir Sami Emiroğlu'nun Açıklamaları ;

'' Bu iki güzel gelişme taktire şayan ancak gel gelelim ki dernek başkan yardımcısı ise sadece fotoğraf çektirmek ve ismini öne çıkarmak için uğraşıyorlar. Her şeye başkan DURMUŞOĞLU bakacak değil ya birazda başkan yardımcıları yükü sizler alın.

Trabzon basınını davet ettiniz ama ilgilenen yok. Bir de üstüne üstlük sitemde bulunuyorsun. Başkan Yardımcısı bazı basın mensuplarına ben sizi kuş sütü kuru üzümle besleyeyim diyor.

Bu nasıl bir zihniyet bir başkan yardımcısı ve birde Trabzon'lu bizler oraya kuş sütü kuru üzümle beslenmek için gelmedik ve bizler basın mensupları    olarak yemeden önce işimizi yapmayı severiz işimizi yaparkende bizler sizin vatandaşla aranızda köprü vazifesi oluyoruz sizi dünyaya tanıtıyoruz.

Başkan yardımcısı Salih Şahintürk beni kuş sütü kuru üzümle beslemeyi bırak orada olan muhabir arkadaşları bir sefer arayıp sordun mu acaba bunlar orada ne yer ne ederler.

Bir genel koordinatör olarak ben sizin yapacağınız işi Trabzon'dan yapıp ilgileniyorum. Ne yazık ki sana hemşehri diyoruz ve sen Trabzon'lusun Trabzon'lu böyle olmaz. Misafir Perver olur.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber