banner240
banner237
banner238

MİLLETVEKİLİ KÖSEOĞLU, 23 NİSAN’I KUTLADI

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 98. Yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Köseoğlu, “Türkiye Büyük Millet Meclisinin 98. kuruluş yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. 98 yıl önce bugün ‘Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ şiarını benimsemiş bir milletin eşsiz ve destansı mücadelesi neticesinde kurulan Gazi Meclis’imiz, dün olduğu gibi bugün de bağımsızlığımızın kaynağı, milli iradenin tecellisinin temelidir. Ruhunda bağımsızlık olan Türk Milleti’nin vatanı, bayrağı, ezanı ve özgürlüğü için mücadelesi, tüm cihana karşı kazanılmış bir zaferle taçlanmış ve başka milletlerin bağımsızlık mücadelelerine de ilham kaynağı olmuştur. Gazi Meclis’imiz yeni dönemde de milletimize hizmet edebilmek, umudumuz olan çocuklarımıza daha iyi bir gelecek, daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye bırakmak adına tüm gücüyle çalışmayı sürdürecektir. Bu vesile ile, kuruluşundan bu yana Gazi Mecis’imizde milletin iradesini temsil etmek adına görev almış tüm milletvekillerimize teşekkür ediyor, Türk İstiklal savaşının Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelemizin kahramanları olan tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum.” dedi.

Mesajında çocuklara da seslenen Köseoğlu, şu ifadelere yer verdi: “Sevgili çocuklar; En önemli servetimiz ve umut kaynağımız olan sizlerin bayramında, mutluluğunuza ortak olmaktan memnuniyet duyuyorum. Sizler, milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızı kucaklayan güçlü kollarısınız. Bu bakımdan sizlerin sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeniz en büyük arzumuzdur. Bugünün çocukları, yarının gençleri olarak sizler ülkemizin sadece zenginliği değil, dinamizminin ve değişim potansiyelinin kaynağı olacaksınız. Türkiye’miz; gelecekteki güçlü, müreffeh ve lider ülke konumuna omuzlarınızda yükselerek ulaşacaktır. Bu hedefe ulaşmanız için AK Parti hükümeti olarak biz üzerimize düşen görevleri bugüne kadar layıkıyla yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bu duygularla siz çocuklarımıza Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilen ve mili iradenin her şeyin önünde olduğunun ifade edildiği bu anlamlı günün, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle, çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum. Geleceğimizin teminatı, pırlantalarımız, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber