Ömer Hakan Usta, şoför esnafıyla buluştu!

Odaya üye şoför esnafı ile daha önce de bir araya geldiğini ve burada şikayetleri not aldıklarını hatırlatan Usta, “Bu kutlu yola çıkarken benliği bir kenara bıraktık, egolarımızı kaldırıp attık, kırgınlıkları dargınlıkları unuttuk, şoför esnafımıza nasıl hizmet ederiz nasıl kazançlarını artırabiliriz, nasıl giderleri daha aza indirebiliriz, bunları düşündük. Amacımız içinde olmaktan onur duyduğum, şoför esnafımıza rahat bir nefes nasıl aldırırız.

Esnaf arkadaşlarım, bu şartlarda bunu yapabilmenin zor, hatta imkansız olduğu gerçeği önümüzde bir duvar gibi durdu. Hazırladığımız projelerimizle çeyrek asırdır içinde olduğum esnafımız la birlik olacak, Trabzon şoförler odasında topyekûn, bir değişime gidilmesinin yolu, 7 ocak akşamı  önce rabbimin, sonra sizlerinde desteğiyle açılacak” dedi. 

Sözlerine, “Değişim diyoruz, değişmeden gelişemeyeceğimizi biliyoruz. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte odamızı değiştirerek, geliştireceğiz” diyerek devam eden Usta, “Kıymetli dostlarım, birlik olacağız, birlikte olacağız, aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara asla müsaade etmeyeceğiz. 

Kapalı kapılar ardında hesaplar yapmayacağız. Şeffaf bir yönetim anlayışı ile tüm üyelerimize eşit, adaletli hakkaniyetle yaklaşacak, ne üyelerimiz ne duraklarımız arasında ayrım gözetmeyeceğiz. 

Kapalı kapılar ardında hesaplar yapmayacağız. Şeffaf bir yönetim anlayışı ile tüm üyelerimize eşit, adaletli hakkaniyetle yaklaşacak, ne üyelerimiz ne duraklarımız arasında ayrım gözetmeyeceğiz. 

Sevgili dostlarım; sizlere söz veriyorum. Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Trabzonda parmakla gösterilecek, üyelerimizde hakettiği değeri rabbimin izniyle alacaklar. 

Bu çıktığımız kutlu yolda en büyük destekçilerimiz sizler olacaksın. İnşallah 7 ocak akşamı şoförler odasının başkanlığını bize emanet ettiğinizde bilinki, bizler değil sizler yönetime seçilmiş olacaksınız. 

Çeyrek asırdır bu camianın içerisindeyim. Sizlerle olmaktan içinizden biri olmaktan onur duyuyorum, gurur duyuyorum” dedi. 

Usta, sözlerine şu şekilde devam etti: “Miras yemeğe değil,  Koltukta oturmaya değil, Makam mevkii sahibi olmaya değil,  Sizler için sizlerle birlikte odamızı yönetmeye esnafımıza hizmet etmeye adaletsizliğe adam kayırmaya son vermek için oylarınızı istiyorum. 4 dakika iyi düşünelim 4 yılımızı heba etmeyelim.

Sizlere söz veriyoruz. Hizmet alamadığımız, kavgalarla, kişisel çıkar çatışmalarla, kısır döngülerle boşa geçen 12 senemizinde açığını kapatmak, için gecemizi gündüzümüze katacağız, çok çalışacağız” 

Vaatlerini de sıralayan Usta, “ Odamızın esnafımızın ihtiyacı olan çekicisi yok alınacak. Ambulansı yok alınacak. Duraklarımızın revizyon ihtiyacı olanlar var yapılacak. Araçlarımız için sigorta şirketimiz yok kurulacak. Araç bakımları için servisimiz yok açılacak. Trabzon’un en büyük araç parkımız var akaryakıt istasyonumuz yok açılacak. 10000 Kişilik büyük bir aileyiz sosyal tesislerimiz yok yapılacak. Evlatlarımız okuyor destek verilmiyor karşılıksız burs verilecek 1530 kişilik büyük bir kurumuz, ama avukatımız yok olacak Umreyede gideceğiz, birlikte iftar açacağız, mevlidimizde birlikte dua edeceğiz. Şeffaf olacağız, düne bakmayacağız, kim kime oy vermiş sorgulamayacağız. Paran yoksa da evrak vereceğiz, oy vermediysen de hizmet vereceğiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber