Pazarkapı Kavşağı'nda yeni gelişme

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı toplantıları bugün, başladı. Belediye Meclisi Toplantı Salonunda yapılan toplantıda, ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, geçen ayın faaliyetleri ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. 

Vatandaşların Moloz diye tabir ettiği Pazarkapı Kavşağı ile ilgili son  bilgileri paylaşan Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, burada TEDAŞ’ın çalışmalarını tamamladığını kaydetti. 

Başkan Gümrükçüoğlu, Tabakhane Vadisinden gelerek Kanuni Bulvarını, aksın yer aldığını kaydederken, “Tabakhane Vadisinin Kentsel Dönüşüm projesinde önemli hususlar var. Burada Kanunu Bulvarını sahile bağlayacak ulaşım aksımız yer almakta. Pazarkapı Kavşağı ve Yavuz Selim Bulvarı arasında ki kısın rekreasyon uygulaması yapılmakla birlikte, yol önemli bir arter önemli bir bağlantıyı sağlaayacak. Pazarkapı Kavşağı devlet karayoluyla yeniden düzenlenmekte. İhale sonrası yapılan TEDAŞ tarafından elektrik hatlarının ötelenmesi bitirildi Bu vesileyle oradaki kavşak az daha doğu kısmına genişleyecek şekilde temin edilmesi, onun biraz batısındaki Reşadiye Kavşağındaki işlevliği önemli bir düzeye getirmiş olacak” dedi. 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber