banner240
banner237
banner238

112. MERKEZİNİ İZMİR – ATAKENT’TE AÇTI!

DÜNYA DEĞİŞİM AKADEMİSİ 112. MERKEZİNİ İZMİR – ATAKENT’TE AÇTI!

Dünya Değişim Akademisi 112. merkezini, İzmir-Atakent’te açtı. Şimdi değişim zamanı!” sloganı ile kısa zamanda yurt dışına açılan, dünyanın en güçlü değişim tekniklerini her yerde aynı itina ve titizlikle uygulayan Akademi’nin tam donanımlı Değişim Uzmanları ile artık İzmir – Atakent’te de buluşabilirsiniz.

Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var. 

Değişim Uzmanları herkesi kendini keşfe ve gelişime davet ediyor ve anlamlı bir mesaj da veriyor: Değişime “evet” diyenler yaşamı kucaklar “hayır” diyenler ise ölümle yüzleşir ve çöker. Çünkü yaşam “evet” yani kabullenme demektir ölüm ise “hayır” yani inkârdır. (Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir?  kitabı)     

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olan Akademi,  sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile İzmir Atakent’te de aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

Yetkililer herkesin Değişim Uzmanlığı sertifika programına katılabileceği, dünyanın her tarafından başvuruların olduğu, yeni dönem kayıtlarının devam ettiğini de belirttiler.

Dünya Değişim Akademisi, İzmir, Atakent

HABER: ŞİRVAN YÜCEL

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber