ALKIŞLAR HANIMELİ DERNEĞİNE

Fransa’nın başkenti Paris’te hizmet veren ve başkanlığını Pembe Hekimoğlu’nun yaptığı“Hanımeli Derneği” Ordu’dan gelen 23 yetim çocuğu misafir etti.

Hayalleri gerçek oldu..

Dünyanın en güzel turizm merkezlerinden biri olan Eyfel kulesi ile meşhur Paris’i kim görmek istemez ki? Hemen hemen herkesin hayalinde Paris’i, Eyfel Kulesi’ni görmek vardır. İşte bu hayalin gerçekleşmesi noktasında başkanlığını Ordulu Pembe Hekimoğlu’nun yaptığı “Hanımeli Derneği” büyük çaba harcıyor. 

Her yıl kimsesiz çocukları yardımseverlerin desteği ile Paris’te ağırlayan Hanımeli Derneği, bu yıl da Ordu’dan gelen 23 yetim çocuğu Paris’te en güzel şekilde ağırlayarak onların hayallerini gerçekleştirdi.

Proje bundan sonrada devam edecek..

Paris Hanımeli Derneği Başkanı Pembe Hekimoğlu yaptığı açıklamada “Bizden desteklerini esirgemeyen Paris Büyükelçimiz ve eşi Sefire hanımefendiye, Paris Başkonsolosumuz Görkem Barış Tantekin ve eşi Damla Ömür Tantekin hanımefendiye,Konsoloslarımıza,Türkiye'den çocukların gelmesine vesile olan tüm yardımseverlerimize, Fransa'da yaşayan ve bu güne kadar bizdenmaddi manevi desteklerini esirgemeyen sponsorlarımızateşekkür ediyoruz. Bu tür sosyal sorumluluk projelerimiz bundan sonra da devam edecek” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber