banner240
banner237
banner238

ANNELER GÜNÜNDE KARANFİL DAĞITTILAR

AK Parti Ortahisar Gençlik Kolları, Trabzon’da sokak ve caddeleri dolaşarak Anneler Günü dolayısıyla annelere karanfil vererek günlerini kutladı. 

AK Parti Ortahisar Gençlik Kolları Başkanı Behlül Karakaş, beraberindeki gençlik kolları üyeleriyle birlikte yaptığı etkinlikte Anneler Günü dolayısıyla karanfil dağıttı.

Karakaş, etkinlik sırasında yaptığı açıklamada cennetin annelerin ayakları altında olduğunu hatırlatarak “İnsanlık âleminde şefkat ve merhametin zirvesi ise anadır. Yüce Allah, Kuran'ı Kerim'de ‘Biz insana anne babasına iyilik yapmasını emrettik’ demiştir. cenneti annelerin ayakları altına sermiştir. Şefkat ve merhamette güneş gibi olan anneler, merhametli bir toplumun inşacısıdırlar. Çünkü bir ömrün temeli anne eliyle atılır. Gelecek annelerin yetiştirdiği evlatlarla kurulur. Şuurlu, milli ve manevi değerlere sahip çıkan ve evladına da bu şuuru aktaran bir annenin terbiyesinden geçen genç, bir millet için en büyük kıymettir” dedi. 

ANNELER HERKESİN ÖĞRETMENİDİR

Anneliğin, emsalsiz ve sınırsız sevginin, hoşgörünün, sabrın, en masum ve temiz duyguların timsali ulvi bir müessese olduğunu sözlerine ekleyen Karakaş, “Anne, nesli temin ve talimin kaynağı olmakla birlikte, ailenin fiili reisi, memuru, işçisi, esnafı, işvereni ve en önemlisi herkesin öğretmenidir. Anneliğin ayrıştırıcı, ötekileştirici değil, toplumu yakınlaştıran, birleştiren, bütünleştiren bir rolü vardır. Annelerinin yürekleri huzurla dolu olan bir ülke, dünyanın en müreffeh ülkesidir. Huzur, barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir dünya için tüm insanlığın, annelerin merhamet ve şefkat duygularından nasiplenmesini temenni ediyoruz. Başta şehit annelerimiz olmak üzere, davamızın lideri Sayın Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yetiştiren Tenzile annemizin, bizleri büyüten tüm annelerimizin ve yüreği annelik hisleriyle dolu tüm kadınların Anneler Günü’nü kutluyoruz” ifadelerini kullandı. 

AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANLIĞI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber