banner240
banner237
banner238

ARAKLI DA 800 AİLEYE RAMAZAN YARDIMI

Her yıl olduğu gibi, bu ramazan ayın da da Araklı İlçemizde, ihtiyaç sahiplerine kumanya yardımı Çebi Vakfımız tarafından sağlanmaktadır.

Bu mübarek ay dolayısı ile yapacağımız  800 adet  yardım paketlerini, her yıl olduğu gibi bu yılda vakfımız üzerinden yapılmasını istedik..

Yine eskiden olduğu gibi, Araklı ilçesin de Vakıf Temsilcileri aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Araklının  50  mahall Muhtarı  tarafından tespit edilen  yoksul ve ihtiyaçlı ailelerimizi  tespit edip. Ramazan Kumanyalarının  sağlıklı nbir  şekilde    vatandaşlarımıza    ulaştırılmasını sağlamak  içim Çebi vakfı  genel sekreteri Ayşe  Çebi de  Araklıya gelerek dağıtım hizmetlerinde    yardımcı oldu. Araklı muhtarları adına  konuşan Trabzon Muhtarlar federasyonu  başkan  Yardımcısı    Mehmet kaya  Çebi vakfına  Tüm Muhtarlar ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyoruz. İnceleyip  yardımların gerçek ihtiyaçlılılara  ulaştırılmasına vesile  oluyorlar.

.

Çebi vakfı Başkanı  Tayfun Çebide    Yapacak olduğumuz yardımlardan dolayı, her zaman yanımızda olmanızın verdiği güçle dayanışmanın ve hoşgörünün kalplerde yer alması dileğiyle.

hayırlı ramazanlar  diliyoruz dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber