banner240
banner237
banner238

AVRASYANIN ÇOCUKLARI DOYASIYA EĞLENDİ
Avrasya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Kemale Kahramanova öğrencileri ile birlikte önemli bir etkinliğe imza attı. Kahramanova ve öğrencileri ‘‘Kırmızı başlıklı kız’’ adlı Çocuk tiyatrosu ile minik misafirlerinin karşısında sahne aldılar. Avrasya Üniversitesi Ömer Yıldız Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe üniversitenin akademik ve idari personelinin çocukları, Sihirli Annem Kreşi, Kaşüstü Çok Programlı Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü ve Bedri Rahmi Eyüboğlu İlköğretim okulu öğrencileri katıldı. 
15 öğrencinin hazırladığı tiyatro gösterisine ilgi yoğun oldu. Sahnelenen tiyatronun sonunda çocuklar hep birlikte şarkılar söylediler, dans ettiler.
Avrasya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kemale Kahramanova, öğrencilerin eğitiminde uygulamanın önemine vurgu yaparak, öğrencilerimiz derste aldıkları teorik eğitimi bu tür etkinliklerle uygulamaya döküyorlar. Hem kendilerini mesleklerine daha iyi hazırlıyorlar hem de çocuklarımızın gelişimi sağlıyorlar. On beş öğrencimizle bu tiyatroyu hazırladık, çokta başarılı olduklarını düşünüyorum. Bu tiyatro etkinliği bir başlangıç oldu, bundan sonra bu tür etkinlikleri genişleterek devam edeceğiz. Trabzon için önemli bir projemiz var. Köylerde çocuklara tiyatro sahnelemeyi düşünüyoruz. Bu projemiz için çalışmalarımız en hızlı şekilde devam ediyor. Avrasya Üniversitesi hem öğrencisini daha iyi yetiştirmek hem de bölgesi için faydalı sosyal sorumluluk projeleri yürütmeye devam edecektir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber