banner240
banner237
banner238

DÜNYA DEĞİŞİM AKADEMİSİ 101. MERKEZİNİ BUFFALO’DAAÇTI!

Dünya Değişim Akademisi101.merkeziniABD-Buffalo’da açtı. Şimdi değişim zamanı sloganı ile Türkiye’den tüm dünyaya açılan kurumun tam donanımlı Değişim Uzmanları,artık Buffalo’da da dünyanın en güçlü değişim tekniklerini sunacaklar!

Hayallerinizdenvazgeçmeyin, dünyanınneresindeolursanızolundeğişimikucaklayındiyen veuzmanlıklarını Türkiye’den alan,Buffalo’daki Dünya Değişim Akademisi Uzmanlarından anlamlı bir mesaj da var:Gerçekdeğişimsaflaşmayıveaydınlanmayıiçerir. Geleceğinçatışmayadeğil, değişimeihtiyacı var. Olağanüstübirgelecekiçinolağanüstübirdeğişimegereksinimvar…(Ünlü Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından.)

Mekandatemel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibiarayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanıvar.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olanDünya Değişim Akademisi’nin bütün merkezlerinden yansıyan huzur, güven, bilgelik dolu atmosfer artık Buffalo’da da var!İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz. 

Dünya Değişim Akademisi – BUFFALO

HABER: ŞİRVAN YÜCEL

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber