banner240
banner237
banner238

DÜNYA DEĞİŞİM AKADEMİSİ 56. MERKEZİNİ KEMER’DE AÇTI!

DÜNYA DEĞİŞİM AKADEMİSİ 56. MERKEZİNİ KEMER’DE AÇTI!

Dünya Değişim Akademisi 56. merkezini, ülkemizin gözde turizm beldelerinden Kemer’de açtı. Bilinen en kadim ve güçlü değişim tekniklerini uygulayan Dünya Değişim Akademisi, Kemer’e hem tatil için gelen yerli ve yabancı turistlere, hem de Kemer halkına hizmet vermeye başladı.

Kısa zamanda yurt içi ve yurt dışında pek çok merkezi açılan kurumun güven, huzur ve bilgelik dolu ortamıyla Kemer’de de buluşacaksınız. İçten, itinalı ve tam donanımlı Değişim Uzmanları herkesi Kemer’dekendini keşfe ve değişime davet ediyor. Anlamlı bir mesajları var: “Zihinde gerçekleşen değişim dış dünyaya yansımaktadır. O yüzden değişim içten dışa gerçekleşen bir olaydır. Eğer hayatında bir şeylerin değişmesini istiyorsan zihnindeki düşünceleri değiştir – değişim başlayacaktır...” Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından.

Dünya Değişim Akademisi’nde temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon, derin gevşeme gibi çalışmalar sunuluyor. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı Sanatı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi gelişim ve değişim arayışlarınıza uygun daha pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var. Değişim Uzmanları ile irtibat kurmanız yeterli.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olan Dünya Değişim Akademisi’nin, sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Kemer’de de aydın ve deneyimli bir ortamı var. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

Dünya Değişim Akademisi – Kemer

HABER:ŞİRVAN YÜCEL

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
sevgi mecit 6 yıl önce

harika bu merkezlerin çoğalması dileğimle, teşekkürler haber için...

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber