banner240
banner237
banner238

DÜNYA DEĞİŞİM AKADEMİSİ 64. MERKEZİNİAMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’NDE AÇTI!

DÜNYA DEĞİŞİM AKADEMİSİ 64. MERKEZİNİAMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’NDE AÇTI!

Dünya Değişim Akademisi 64. merkeziniAmerika Birleşik Devletleri’nde açtı. Şimdi değişim zamanı sloganı ileTürkiye’den dünyaya açılan kurumun tam donanımlı Değişim Uzmanları,Amerika Birleşik Devletleri’nde de dünyanınen kadim ve güçlü değişim tekniklerini sunacak!

Değişim bir maceradır diyen güler yüzlü, içten, bilgili ve Dünya Değişim Akademisi Uzmanlığını Türkiye’de alan Amerikalı Uzmanlar,herkesi kendini keşfe ve değişime davet ediyor. Ünlü Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından bir de mesajları var: “Değişimci yaşamı olduğu gibi kabullenmektedir. O yaşamı değiştirmeye çalışmaz, o kendini değiştirerek dünyanın değişmesini sağlar...”Dünya Değişim Akademisi’nin bütün merkezlerinden yansıyan huzur, güven, bilgelik dolu atmosferi, Amerika Birleşik Devletleri’nde de bulacaksınız!

Mekandatemel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibiarayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanıvar.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olacak Dünya Değişim Akademisi,  sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile ABD’de deaydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz. 

HABER: ŞİRVAN YÜCEL

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber