Elleri Öpülesi Büyüklerimizi Hiçbir Zaman Yalnız Bırakmamalıyız
2012 yılında Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan himayelerinde başlatılan ve illerde Vali eşleri koordinasyonunda yürütülen Gönül Elçileri Projesi kapsamında Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz ve gönül elçisi Nurcan Zengin, 83 yaşındaki Hacer Şengül büyüğümüzü ve girişimci Yeliz Akkaya’yı ziyaret ettiler.
Ziyarette kızı ve geliniyle Hacer teyzenin sağlığı ve ihtiyaçları hakkında sohbet eden Bayan Yavuz, "Yaşlılarımızın dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamıza vesile olan değerlerimiz olduğuna vurgu yaparak, elleri öpülesi büyüklerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını ve bu tarz ziyaretlere devam edeceklerini ifade etti.
Ardından Şengül Yavuz ve gönül elçisi Nurcan Zengin, Halk Eğitim Merkezi'nde bir buçuk sene takı tasarım kursu alan ve 2015 yılında KOSGEB'den aldığı hibe desteği ile butik işyeri açan girişimci Yeliz Akkaya'yı işyerinde ziyaret ettiler.
Otantik giysi ve tasarım takı malzemelerinin satışının yapıldığı ürünleri inceleyen Bayan Yavuz, Yeliz hanımla bir süre sohbet etti.
Yeliz hanım da ziyaretlerinden ve kadın girişimcilere verdikleri destekten ötürü Bayan Yavuz'a teşekkürlerini

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber