En güzel şarkılar Anneler için söylendi..

Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından düzenlenen Bahar Konseri büyük beğeni topladı. Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen ve sunuculuğunu Kemal Barış’ın yaptığı konserin birinci bölümünde Hicaz şarkılar seslendirilirken, ikinci bölümde Muhayyer, Uşak, Rast, Hüzzam ve hicaz eserlere yer verildi.  

Şef Mehmet Ağzıküçük yönetimindeki koronun seslendirdiği şarkılara solo eserlerde Faruk Ayazoğlu, Ahmet Özdemir, Bilge Solak, Sevil Aydın, Ali Macit, Gamze Koç, Nurhan Süme, Hasan Şılbır, Selma Avcı ve Hüseyin Şılbır eşlik ettiler. 

Konser sonunda gecenin mimarı şef Mehmet Ağzıküçük’e derneğin onursal başkanı Arif Özaytekin, başarılı sunucu Kemal Barış’a da A Milli Kadın Boks Takımı antrenörü Cahit Süme tarafından çiçek verildi.  Trabzon’da kamp yapan A milli kadın boks takımı sporcuları da konseri sonuna kadar izleyerek korist ve solistlere alkışlarıyla destek verdiler. 

Gecede ayrıca dernek tarafından ‘Yılın Annesi’ seçilen ve sazendeler arasında yer alan keman sanatçıları Zeynep Kahraman ile Kemal Kahraman’ın anneleri Nilüfer Kahraman’a da dernek başkanı Fethi Yılmaz tarafından çiçek takdim edildi. Yılmaz “Bize iki tane pırıl pırıl evlat ve gelecek vaat eden sanatçı yetiştiren Nilüfer Hanım’a huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. Kendisi de koromuzda yer alıyor. Ailece Türk Müziğine gönül vermişler. Böyle insanların olması bizleri gururlandırıyor.” Diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber