HEYELAN KALDIRMA ÇALIŞMALARI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon genelinde etkili olan sağanak yağış sonucu meydana gelen heyelan ve su taşkınları nedeniyle çalışmalarını yoğunlaştırarak sürdürüyor. Trabzon’un Of, Sürmene, Araklı, Arsin, Akçaabat, Çarşıbaşı, Vakfıkebir, Beşikdüzü ve Şalpazarı ilçelerinde heyelan kaldırma, yol temizliği ve menfezlerin açılması çalışmalarına ilçe belediyeleri ile birlikte aralıksız olarak devam ediliyor.

GEREKİ NOKTALARA

SANAT YAPILARI YAPILACAK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sağanak yağış nedeniyle medyana gelen olaylara anında müdahale ettiklerini söyledi. İl genelinde yaşanan heyelan ve su taşkını olayları nedeniyle can kaybı ya da yaralanma olayı yaşanmamasının en büyük tesellileri olduğunu kaydeden Gümrükçüoğlu, “İlk andan itibaren gerekli noktalara müdahale ettik. Bugünde çalışmalarımızı yoğunlaştırarak sürdürüyoruz. Heyelan kaldırma, yol ve menfez temizliği çalışmalarımızı aralıksız olarak gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımızın ardından gerekli görülen noktalarda sanat yapılarının inşasına hızlı bir şekilde başlayacağız” dedi.

Öte yandan heyelan nedeniyle kapanan yollar yeniden hizmete açılırken Araklı ilçesi Yassıkaya Mahallesi Muhtarı Volkan Han, yapılan çalışmalardan ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Han, “Heyelan nedeniyle yolumuz ulaşıma kapandı. Büyükşehir Belediyemiz alternatif yolu kısa sürede hizmete aldı. Gayretli çalışmalarından ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber