Koordinatör Beşer Başkan Boz'u Ziyeret Etti


Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü ve Artvin İl Başkanı Avukat Tuncer Başer, Yeşilay Trabzon Şubesini ziyaret etti. Şube Başkanı Köksal Boz ile istişarede bulunan Tuncer Başer, Yeşilay’ın gelecekte yapmayı planladığı çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulundu. 

Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Bölge Koordinatörü Tuncer Başer’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Bütün bağımlılıklar Yeşilay’ın ilgi alanına giriyor. Sigaradan tutun da teknoloji bağımlılığına kadar bütün bağımlılıklarla mücadele ediyoruz. Bu mücadeleyi yaparken, toplumumuzun bütün kesimleriyle iş birliği yapıyoruz. Bu mücadele, bir boyutuyla aileden başlıyor. Bağımlılıkla mücadelede; Yeşilay’la birlikte, Milli Eğitim, Sağlık Müdürlüğü, gibi kuruluşlar ve bütün kurum kuruluşlar ortak çalışıyoruz. İlgi alanımızda sadece gençlerimiz değil, orta yaşlılarımız, ilkokul ve üzeri bütün öğrencilerimiz, ailelerimiz hepsi bizim ilgi alanımıza giriyor. Bağımlılık sadece bizim problemimiz değil, dünyanın problemidir. Bununla ilgili de, biz önce millet olarak bize düşeni, daha sonra da tüm insanlığa vereceğimiz destek içinde olmak istiyoruz” dedi.

Yeşilay Bölge Koordinatörü Tuncer Başer, “Yeşilay’ın bağımlılıkla mücadele çabası hız kesmeden devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da bu konuya çok önem veriyor. Yapacağımız çalışmalarla bağımlılıklardan uzak bir toplum için elimizden geleni yapmalıyız” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber