banner240
banner237
banner238

Küçük Adımlarla Bütünleşme Projesinin Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, eşi Ayfer Hatipoğlu, Ortahisar Gönül Elçileri, özel gereksineme sahip çocukların ailelerinin katıldığı programda proje hakkında sunum yaparak bilgi verildi.

Ortahisar ilçesinde 0-78 aylık özel gereksinime sahip çocukların erken çocukluk aile eğitim programı “Küçük Adımlar Erken Çocukluk Eğitim Programı” uygulamasının ilk adımları atıldı. Projede ev merkezli aile eğitim programı esas olup Rehberlik ve Araştırma Merkezinde de kurumsal olarak danışmanlık hizmeti verilmeye başlanacaktır.

Aile Eğitim Programında KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi 4. sınıf özel eğitim bölümü öğrencilerinin evlere rehberlik hizmeti vermek için haftada bir gün iki saat verecekleri eğitimde toplamda ilçede 175 özel gereksinimli bireyden 12 tanesi aileleriyle birlikte bu hizmetten faydalanacaktır.

Aynı zamanda ailelerin psikolojik danışmanlık hizmetleri grup olarak sunulacak olan projede aileler programın her haftasında eğitimcilerle görüşerek ihtiyaç hissettikleri konular hakkında bilgiler alacaklardır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber