banner240
banner237
banner238

(MARMARA BÖLGESİ)” KONULU ANMA PULU

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), zengin bir mutfak kültürüne sahip Marmara Bölgesi’nin birbirinden lezzetli yöresel yemeklerini filateli dünyasına taşıyor. Edirne tava ciğer, boza, Tekirdağ köftesi, peynir helvası, İskender kebabı, Mustafakemalpaşa peynir tatlısı, ıslama köfte ve kestane şekeri görsellerine yer verilerek hazırlanan “Yöresel Yemeklerimiz (Marmara Bölgesi)” konulu anma pulu, 16 Ağustos 2018 tarihinde tedavüle çıkarılacak.

71x131 milimetre boyutundaki, biri 4 TL, ikisi 2’şer TL ve biri 1 TL bedelli dört değerli anma pulu ile söz konusu pula ait 140x210 milimetre boyutundaki, 10 TL bedelli ilk gün zarfı PTT işyerlerinde, www.filateli.gov.tr adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunulacak.

Söz konusu filatelik ürünlerin satışı ile aynı tarihte “Sirkeci PTT Merkez Müdürlüğü/İSTANBUL” adresinde “Yöresel Yemeklerimiz (Marmara Bölgesi) 16.08.2018 İSTANBUL” ibareli ilkgün damgası kullandırılacak.

PTT A.Ş., 2012’den bu yana her yıl farklı bir bölgemizin lezzetlerinin yer aldığı “Yöresel Yemeklerimiz” konulu anma pullarını tedavüle çıkarıyor. Şirket, ülkemizin eşsiz mutfağının ulusal ve uluslararası tanıtımına önemli katkı sağlayan bu hizmetini “Yöresel Yemeklerimiz (Marmara Bölgesi)” konulu anma puluyla devam ettiriyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber