MİNİK ELLER AĞAÇ TOHUMU DİKTİ
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlıtarafından 2017-2018 Eğitim öğretim yılında uygulanmaya başlayan ‘’Toprak Tarım Sevgisi’’ projesinin dördüncü uygulaması Söğütlü Anaokulunda gerçekleştirildi. Proje kapsamında önceki uygulamalarda öğrenciler kivi hasadı, marul ve yeşil soğan dikimi gerçekleştirmişti. Söğütlü Anaokulunda yapılan uygulamada öğrencilere içerisinde ladin ağaç tuhumu bulunana kalemler hediye edilirken kalem içerisinde bulunana ağaç tohumları dikimi anasınıfında bulunan 25 öğrenci ile yapıldı. Sınıfta bulunana anaokulu öğrencileri üzerlerinde isimleri yazılı saksılara toprak doldurup ağaç tohumu dikimi yaptırıldı.
Başkan minik eller ile tohum dikti.
Ağaç tohumu dikimine Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU, Söğütlü Anaokulu Müdürü İsmail ÇAY, Akçaabat Ziraat Odası Ziraat Mühendisi Veysel BAKİ ve anasınıfı öğretmeni Çiğdem ÇİFTÇİ  eşlik etti.
Başkan Eyüpoğlu amacımız minik elleri toprağa temas ettirip toprağı tarımı seven çevreye saygılı bir nesil oluşmasına katkı sağlamaktır. Şimdi herbiriniz ile birer ağaç tohumu dikimi yapacağız bu fidelere çok iyi bakıp büyütürseniz tohum kalemlerini bizlere gönderen Trabzon Orman işletme Müdürü Savaş AYVAZ  ile sizlere ödül olarak ağaç orman sevgisini anlatan çizgi film izletip hediyeler vereceğiz dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber