RESSAMLARDAN CANLI PERFONMANS

RESSAMLARDAN CANLI PERFONMANS- Çocuklar Resim Çalıştayında

Akçaabat Belediyesince Akçaabat’ta düzenlenen Uluslararası Resim Çalıştayı kapsamında Akçaabat’a yurt içinden ve yurt dışından gelen 16 kişilik ressam ekibin çalışmaları devam ediyor.

Zümrüt Şen ve Haluk YILMAZ eğitmenliğinde çocuklara yönelik atölye çalışması düzenlenerek resimler yaptırıldı. Çocuklar ise resim çalıştayına büyük ilgi gösterdi. Yerli ve yabancı ressamlar atölye çalışması sırasında Akçaabatlı vatandaşlara resim sanatıyla ilgili bilgililer verdi.Kemal TOPCU canlı Performans olarak bir vatandaşı20 dakika içerisinde resmederek şahane çizimini ortaya koydu.

Ülkemizden ve farklı ülkelerden 16 farklı ressam, Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “Kültür, Sanat ve Turzim şehri Akçaabat’ta uluslararası bir etkinliğe daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kültür, sanat ve turizm şehri olan Akçaabat’ı geliştirmeye gayret ediyoruz. Şehrimizde resim çalıştayının yanı sıra Horon, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, festivaller, şenlikler ve tiyatro gibi birçok sanatsal faaliyetler de yapıyoruz. Sanatsal faaliyetlere önem veren bir belediyeyiz” dedi.

Uluslararası Resim, 8 Ağustos 2018 Çarşamba günü Akçaabat Belediyesi Resim ve Fotoğraf Müzesi’nde yapılacak sergiyle sona erecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber