Sema ile Murat’a mutluluklar..

Trabzon Yazarlar Derneği (TYD) üyelerinden şair-yazar Mümin Sağlam’ın biricik kızı Sema Sağlam, Konyalı Esen ailesinin yakışıklı oğulları Murat Esen ile dünya evine girdi.

Yomra Dursun Şahin Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün merasiminde Sağlam’ı Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şube Başkanı Kamuran Tuna, Trabzon Yazarlar Derneği Başkanı Mustafa Durmuş ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra, Gazeteci-Yazar İsmail Fandaklı ve KA-FEM Derneği Başkan Yardımcısı Bekir Bişirin de yalnız bırakmadı.

Alkışlar eşliğinde salona giren genç çift ilk dansın ardından düğün pastasını kestiler. Geleneksel takı merasiminin ardından çiçeği burnundaki gelinin kınası yakıldı. Kına merasiminden sonra Konyalı damat Murat Esen’in müthiş kaşık oyunu davetlileri coşturdu. Özellikle ‘Erik Dalı’nda çok başarılı olan damat Murat’a gelin Sema’da katılınca ortaya güzel görüntüler çıktı. Muhteşem düğün her zaman olduğu gibi Trabzon’a özgü horonla son buldu. Aile fotoğraflarıyla ölümsüzleştirilen düğünün sonunda genç çift tebrikleri kabul etti.

Bizlerde Sağlam ve Esen ailelerini tebrik ediyor, Sema ve Murat’a ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber