banner240
banner237
banner238

Sezonu açtılar, yılı kapattılar..
Trabzon Valiliği Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde bulunan Türk Halk Müziği Topluluğu, koro şefi Havva Kalaycı önderliğinde her konser öncesi olduğu gibi birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği düzenleyerek örnek bir tutum sergiliyor.İki ay sonra düzenlenecek olan konser öncesi bir araya gelen korist, sazende, solistlere bu kez dostları ve yakınları da eşlik etti.
Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezi THM Topluluğu’nun Trabzon’da bir restaurant’ta zaman zaman yaptıkları yemekli eğlence bu kez biraz daha görkemli oldu. Her defasında sayıyı artıran dernek elemanları hem sohbet etme hem de eğlenme fırsatı buldular. 
Koro şefi Havva Kalaycı önderliğinde toplanan topluluk yemeklerini yedikten sonra sazlar eşliğinde birbirinden güzel türküler seslendirdiler. Zaman zaman isteklere de yer veren dernek elemanları finali de horonla yaptılar. 
Havva Kalaycı 9 Şubat’ta düzenlenecek olan konser öncesi moral bulduklarını belirterek “ Biz bu tür toplantıları zaman zaman bu mekanda gerçekleştiriyoruz. İstedik ki bu kez dışarıya da açılalım. Dostlarımızı, arkadaşlarımızı da davet edelim. İşte gördüğünüz gibi kocaman bir aile olduk. Büyümeye devam ediyoruz. Türkü seven herkese kapımız açık. Bu vesileyle yaklaşan yeni yılın herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi diliyor, herkesi 9 Şubat’ta konserimize bekliyoruz.” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber