banner240
banner237
banner238

TMHOYDER konseri kutladı
Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği Türk Halk Müziği Topluluğu, geçen hafta verdiği başarılı konser sonrası dernek binasında bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Şef Gürsel Tahmaz önderliğinde toplanan THM elemanları, bir yandan konseri masaya yatırırken bir yandan da mini bir kutlama yaptı.
Şef Tahmaz konser esnasında yaşanan bazı olumsuzlukları aktarırken, gösterilen çaba ve geride bırakılan başarılı çalışmadan dolayı tüm koristlerine teşekkür etti. Konser izlemeye gelen davetlilere her zaman daha iyisini izlettirmenin çabası içerisinde olduklarını belirten Tahmaz, “Bir hafta dinlendikten sonra yeni konser için çalışmalara başlayacağız. Her konserde farklı çalışmalara yer vermeye çalışıyoruz. Geçen yıl karşılıklı atma türkü yaptık. Bu konserde de ilk kez bir arkadaşımız Rumca ağıt seslendirdi. Güzel geri dönüşler aldık. İnşallah bundan sonraki konserlerimizde de sürprizlerimiz olacak.” Dedi.
Dernek elemanlarının da görüşlerinin alındığı değerlendirme toplantısı sonucunda daha sonra ikramlar yapıldı ve müzik eşliğinde türküler seslendirildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber