banner240
banner237
banner238

TRABZON’UN İÇLER ACISI GÖRÜNÜMÜ

Maalesef kentimizde böyle bir gerçek var. 

Turizm ili olma yolunda önemli adımlar atmaya çalışan Trabzon’a yakışmayan bu görüntüler bir kez daha şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz gerektiğinin kanıtı durumunda.

Şehrimize hiç ama hiç yakışmayan görüntülerdeki amaç daha fazla kazanmakmış. Neredeyse kentin tüm dolmuşlarında yaşanılan gerçek nem oranının en yüksek olduğu ilimizde kavurucu sıcakların altında yeterince bunalan vatandaşlara verilmeyen değeri ortaya koyuyor. Yüzyılın buluşu olan klima yerine doğal klimayı yani kapı aralığını tercih eden şoförlerimizin bu tutumu kentimizin kötü manzaralarına sebebiyet verdiği gibi insana değer vermediğimizin de kanıtı oluyor.

İnsanların bunalıp bunalmadığını umursayan araç sahipleri bu gerçeğin yanı sıra yaşattıkları tehlikenin de farkında değiller diyeceğiz fakat böyle bir yalana kimsenin inanmayacağını iyi biliyoruz.

Şöferler cemiyeti seçimlerinde bir çok proje açıklayanlar araçlar yenilenecek diyenler neredeler acaba merak konusu olmaya başladı koltuklarından kalsınlarda vatandaş neler cekiyor ona baksalar deniyor

Çözümü tekrardan konuya vakıf oldukları halde görmemezlikten gelen çemiyet başkanı işini yapmıyorsa

Bizlerde bu şehrin tüm şehrin yöneticilerine havale etmekten başka bir çaremiz kalmıyor artık

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
E.keskin 6 yıl önce

Öyle ki kendimi hindistanda yada afrikada hissediyorum balık istifi dolu dolmuş iğrenç ter kokusu pazardan kasasıyla binenler üstüste klima açılmadan kapı aralanarak yolculuk..evet sanırım bu sadece trabzona mahsus..kaldı ki trabzon un genel görünümü itibarıyle diğer şehirlerden 50 sene geriden geldiğini gördüğümüzde çok da tuhaf gelmiyor kaldı ki insanların kabullenişi de cabası..kısaca gelişmeyen asfalt döktükçe amerikayı keşfetmiş gibi sevinenlere dolmuşların bu durumu hiç de rahatsız edici gelmese gerek.

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber