banner240
banner237
banner238

TÜRKAV’ da, COŞKU VE ANALİZ.

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV)’da karşılıklı yapılan analizle geleceğe bakılarak Bayram coşkusu ile dayanışma sağlandı. MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Ortahisar MHP İlçe Başkanı, Belediye Meclisi Üyesi, Kadın Kolları, Ülkü Ocakları Başkanı katıldı.

Daha sonra Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk İmar- Sen Genel Başkanı Salih Demir ve sendikaların Trabzon Şube Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.  MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı TARIM’ in yaptığı konuşmada;  yeni oluşan Hükümet sisteminde MHP’nin sorumluluklarını ifade ederek yaklaşan yerel yönetimler Seçimlerinde Belediyelere talip olunduğunu ve MHP’nin Trabzon’da bunu kazanacak gücünün var olduğuna dikkatleri çekmiştir. TARIM: Bizimde MHP olarak çok çalışarak ORGANİZE OLARAK başaracağımıza inanmaktayız dedi. Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan KURU yaptığı konuşmada;Türk- İslam dünyasının Kurban bayramını kutlamaktayız dedi.   Dini Bayramlardostlukların, dayanışmanın ve yoksullarında hatırlanmasına vesile olmaktadır. Müslümanlarca kesilen Kurbanları Allah Kabul eylesin. Muhtaç insanlarda kurbanda düşünülmektedir. Ve Paylaşım olmaktadır. KURU:  Müslüman dünyası olarak Bayramı idrak etmekteyiz. Ancak, Müslüman dünyasınınüzerinden oynanan oyunlar devam etmektedir. Türkiye baskı altına alınmak istenilmektedir. Bunun yöntemlerinden ekonomik ve siyası baskı oluğu görülmektedir. Bunları aşabilmek için çok daha dayanışmaya ihtiyaç bulunmaktadır. Dedi.



Daha sonra Türkiye kamu-Sen’e bağlı Türk İmar-Sen Genel Başkanı Salih DEMİR, Trabzon Sendika Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte TÜRKAV’ in Bayramlaşma törenine katıldı. Türk İmar- Sen Genel Başkanı burada yaptığı konuşmada; Kamu Çalışanlarının içinde bulunduğu çıkmazlara aradıkları çözümler hakkında bilgi vererekiçinde bulunulan konuların üzerinden gelinecektir dedi.DEMİR: Sendika-Vakıf’ın güç birliği içinde olması çok önemlidirdedi. TÜRKAV adına kendilerine teşekkür eden BaşkanKURU: Tarihi olaylarda sebep ve sonuç olduğu gibi, tabiat olaylarında da kesin sonuç yoktur. Sebep ve sonuca bakmak olabilmelidir.TÜRKAV ve Türkiye Kamu- Sen analizi yapamayan Sendika yöneticileri ve üyeleri bulunmaktadır.  Bunu önemli görmekteyiz. Bundan sonra TÜRKAV daha etkin konuların üzerine gidecektir. Burada sorumlu olanların yapması gerekenler vardır. ve yapılacağına inanmaktayız.
Hani diyoruz ya; “ayağın taşa vursa da muhasebe yap” buradan ders çıkarılmalıdır. Dedi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber