banner240
banner237
banner238

Vali Ustaoğlu’ndan Dernekpazarı’na Ziyaret

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ,Dernekpazarı İlçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu, muhtarlarla toplantı yaptı, vatandaşlarla bir araya geldi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Dernekpazarı ilçesini ziyaret etti. Vali Ustaoğlu’na ziyareti sırasında İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İl Tarım ve Orman Müdürü Cahit Gülbay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, İl Müftüsü Osman Aydın eşlik etti.

İlk olarak Dernekpazarı İlçe Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Ustaoğlu, kaymakam Murat Yıldız ile görüştü. İlçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Ustaoğlu, kaymakamlıkta düzenlenen bir toplantıda ilçeye bağlı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi, muhtarların istek ve taleplerini dinledi. Kaymakamlık bünyesindeki birimleri de gezen Vali, bir çay ocağında ilçe sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşlarımızla sohbet etti.

İlçe belediyesini de ziyaret ederek ilçede yürütülmekte olan çalışmalarla ilgili Belediye Başkanı Mehmet Aşık’tan bilgi alan Vali Ustaoğlu son olarak ilçede yaptırılmakta olan emniyet lojmanlarını, Gençlik Merkezi binasını ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber