Yaşasın 23 Nisan Yaşasın Umut ve Yaşam

Kahvaltıya  çok sayıda Lösemili çocuk ve aileleri katıldı. 
Novotel bahçesinde gerçekleştirilen partiye, Umut ve Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr Nimet Baki, Novotel yöneticileri lösemili çocuklar ve aileleri katıldı. Gösterilerin ardından tedavileri başarılı olan ve hayata yeniden merhaba diyen ,ve devam eden20 lösemili  çocuklar maskelerini balonlara bağladı.

Bu balonları gökyüzüne bırakan çocuklar ve aileleri duygu dolu anlar yaşadı. Hüznün ve sevincin bir arada yaşandığı partide tedavisi devam eden ailelerin umutları yeşerdi...Baki, etkinlik sırasında yaptığı konuşmada en mutlu oldukları günün bugün olduğunu, diğer çocukların tedavilerinin bitmesini ve sağlıklı bir hayata kavuşmalarının kendileri için paha biçilemez bir mutluluk olduğunu belirtti....


Ev sahibi Novotel Genel Müdürü Tuncay   Beyaz lösemili çocuklar ve aileleri ile birlikte olmaktan çok mutlu olduklarını belirten anlamlı duygusal , güzel bir hoşgeldiniz konuşması yaptı.


Umut ve Yaşam Derneği Başkanı Dr Nimet Baki Lösemili çocuklara yönelik daha öncede yaptığı organizasyonları bir video gösterisi ile izlettirdi...Dr. Baki , onların mutlu olmasından son derece keyif aldıklarını ve bundan sonra da bu tür organizasyonlara devam edeceklerini ,büyük adımlar atarak toplumu bu konuda duyarlı olmaya davet etti.Baki; "Onlar bizim çocuklarımız..Onları çok seviyoruz ve birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz.Bu gün yanımızda olan Novotel ailesine çok teşekkür ediyoruz." diyerek plaket taktim etti...


10.yıl marşı ile Türk bayrakları ile çocuklar coşkulu müzikle duygulu anlar yaşandı.
 Novotel bahçesinde hatıra fotoğrafı çekildi.Bahçede çocuklar palyaço eşliğinde gönüllerince eğlendiler..Balonlara maskeler bağlayıp çocuklar maskelerini attıkları zaman çok hoş bir görüntü oldu.Müzik  etkinlikleri ile lösemili çocuklar eğlenerek 23 Nisanı kutladı..

Daha sonra çocuklar pasta   imalatına geçtiler.Pasta yapmaktan büyük keyif alan lösemili çocuklar daha sonra yaptıkları pastaları keyifle yediler.Çocuklara  boyama kitapları ve çeşitli hediyelerle dağıtıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber