Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber
2020-01-12 22:56:48

AK PARTİ TEŞKİLATLARİ

KADİR SERT

12 Ocak 2020, 22:56


Bazı insanlar vardır ne dediğimize bakmazlar,dediklerimizi nasıl anlamak istiyorsa öyle anlarlar.En fenası çarpıtma yönüne giderler.
AK PARTİ benim ve milletimin partisidir.
Reis yani Cumhurbaşkanım uğruna mücadele edecek kadar"hiç bir menfahatsız" bağlıyımdir
Ben 2001 yılında,yanı eski Türkiye koşullarında kurulmuş,2002 yılında ezici çoğunlukla halkın teveccühüyle,18 yıldır tek başına iktidarda gelmiş AK PARTİNIN artık değişen yeni Türkiye koşullarına uygun birbiçimde,yeniden gerek beldeler,gerek ilçeler,gerek İl Teşkilatları,kadın kolları,gençlik kolları kurulmasının gerektiğini söylüyorum....
AK PARTİ yeni sisteme 2023'e beldeden başlayarak tepeye yani Genel merkeze kadar kendini ayarlamazsa, yani başka bir değişle eski teşkilat anlayışında ısrar ederse sonunu hazırlar.
Yeni hükümet sistemine uygun yeni bir AK PARTİ önerisi,benim önerdiğim şey yeni bir zihniyet yeni bir siyaset tarzı ve yeni bir teşkilatlanma modelidir.
Osmanlı'da gelenekleri uygulamamız gerekir.Ak parti teşkilatları partinin temel taşıdır.Çünkü teşkilatlar güçlü ve güvenir olmalıdır.Teşkilatlarda yönetiçiler 1.ADALET'li olunmalı,2.LİYAKAT sahibi olunmalı,3.İSTİŞARE kültürü olmalı....
Buda ancak AK Partiyi güç devşirecek bir parti olarak deyil,bir dava olarak gören mütevazı millet evlatlarıyla mümkün olabilir.Bizim her dönemin adamlarına veya her partiye gidebilecek adamlara değil,dava şuuruna sahip sadık ve ehliyetli,liyakatli,adaletli adamlara ihtiyacımız var.
AK partide Cumhurbaşkanımız R.Tayyip Erdoğan' ın yolundan yürümeyen,mücadelesi de geri kalanlar,yorulanlar,Fransızlar,
rantcılar onun bunun adamları,işlemciler,halkı aşağılayıcı emir uşağı olanlar,insanların elini sığmayanlar,telefonlara bakmayanlar,randövi vermeyenler,adaletli olmayanlar,istişare kültürüne uymayıp yapmış gibi görünenler,Genel merkezi yanlış bilgilendiren İl koordinatör yetkisinde olanları,Milletvekilleri,Belediye Başkanlarını,İl başkanlarını ve İlçe Başkanlarımızı istemiyoruz.Çünkuü bunlar kongre süresince teşkilatlardan kırıcı olmadan vedalaşmalılar.2023 yolculuğu öyle olmalıdır ki
2002 ruhuna dönmemizle,başlamalıdır. Şu andaki teşkilatlarda yönetiçiler Reise savdali,halkın arasına duvar örmeye çalışanlar partide rol almaktadır.Bugün Ak Partide rahatsızlık var ise bunun nedeni işte budur.Teşkilatlar 2002 deki gibi halka açık olmalı,insanların dertlerini dinlemeli,sıkılmamış el,gidilmemiş ev kalmamacısına gidilip halkı sevmeli,kindar unmamalıdir'ki hep birilerinin terçihi ile deyil,R.Tayyip Erdoğana gönül verenler sevdalılar olmalı.Ak Parti teşkilatlarında 2002 olduğu gibi her katmandan olanlar görev almalıdır.Teşkilatlar birilerinin tekelinde olmamalıdır.
Bugün gelinen noktada AK PARTO teşkilatlarda gönülden Türkiye ve R.Tayyip Erdoğan sevdalısı olmayıp kendi kişişel ikbal ve iş hayatları için yer alanlar vardır...
AK PARTİ ve R.Tayyip Erdoğan 'nın ayağı biraz tökezledin bu davayı satacak olanlar Ak Parti teşkilatlarında yetkili olmamalı.Yeni yapılacak teşkilat seçimleri,AK PARTİNİN geleceğinde önemli r oynayacaktır.Teşkilatlardan Genel Merkeze kadar 2002 ruhu  Ak Partide olmalı.Bu nedenle ne bir parti yönetiçisi,ne bir bakanın,ne bir milletvekilinin,ne bir belediye başkanlarının ne bir üst düzey bürokratların,ne bir iş dünyasının torpille birinci derece yakınlarına,iş ortaklarının ne İL ,ne İLÇE, ne Kadın kollarının,nede Gençlik kollarında görev verilmemesi konusunda hassas davranılmalıdir.Çünki Ak Partiyi birileri babalarının malı gibi görüp,istedikleri gibi çıtır atmaktadır.Taban bunu artıkgözlüyor...Bugün teşkilatlara bakıldığında sadece yapmacık halkı dinliyorlar,iş yapar gibi görünüp iş yapmıyorlar,kendi menfahat ve çıkarlarının ve yandaşlarının işlerini yapıyorlar.Halkın seçmenin telefonlarına bakmıyorlar,randövi vermiyorlar insanları aşamayıp,hava atıyorlar,yukarıdan bakıyorlar ,rezizaslı ve villa evlerden talimat veriyorlar,devletin bürokratlarını fırcalıyorlar,kendilerini devletin yerine koyuyorlar,geldiği yeri unutuyorlar,işe kendi akraba ve yandaşlarını koyuyor,eski oturduğu mahallesinde halkı aşabiliyorlar,jiplerle hava atıp lüks lokantalarda alem yapıyorlar,gösteriş yaparak aç insanları umursamıyorlar. Biliyorlarki bu saltanat bir gün biter, çünki R.Tayyip Erdoğanın kredisinden yiyorlar..Sonuç olarak Trabzondaki yapılacak olan seçimlerde ilçelerdeki teşkilat seçimlerde ve İl teşkilat seçimlerinden başlayarak aynı süreçte olup.Genel Merkez de aynı tutum ve davranışta bulunursa inanıyorum'ki !! AK.PARTİ 2023'e güçlü girecektir.Yine söylüyorum; bu saydığım 3 temel maddeye uyulmadığında,uygulanmadığında 2023 Ak Parti için iktidar hayal olur,oy kaybeder"Allah göstermesin"
BENDEN SÖYLEMESİ..
Saygılarımla...
Trabzondaki  Ortahisar ilçe seçimi ve İl seçimi önçesi gerek yöneticilerın hakkında  analiz yapacağım....

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.