Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

Hopa-Samsun seferini yapan şehirlerarası yolcu otobüsü Rize İyidere'de bariyerleri aşarak direğe çarptı  Yaralılar var

Bölgesel

Artvin'in Hopa ilçesinden Samsun seferini gerçekleştirmek üzere hareket eden 61 AU 108 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü Rize İyidere'de bariyerleri aşarak direğe çarptı.

Feci kazada aracın ön kısmı kullanılamaz hale gelirken şoför ve muavininde aralarında bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı.

YAĞIŞTA KAYDI

Yağmurla birlikte kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yolcu otobüsü direğe çarptı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra tedbir amaçlı hastaneye sevk edildi. Kaza sonrası yolda ulaşım bir süre ters şeritten kontrollü olarak sağlandı. Yolcular ise seyahat firması tarafından tahsis edilen bir başka otobüs ile yola devam edecekler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.