Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

TURAN ÜLKÜSÜ: VALİ AZIZ YILDIRIM'I ZİYARET ETTLER.

Bölgesel

İçişleri Bakanlığının onayı ile meşru ve hukuki olarak kurulan TURAN ÜLKÜSÜ GENEL MERKEZİ Trabzon’ dan, Genel Merkez yetki ve sorumluluğuyla 11.09.2025 tarihinde faaliyetine başlamıştır.

Genel Merkez olarak çalışmalarını Trabzon’dan gerçekleştirecek TURAN ÜLKÜSÜ KALKINMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ, Genel Merkezi Trabzon’ da olarak ulusal ve uluslararası sorumluluğuna sahip olması nedeniyle ilk ziyaretlerini ilin Vali’ si sn. Azız YILDIRIM’ a yapması çok örnek bir anlayış olmuştur.

TURAN ÜLKÜSÜ Genel Başkanı Kenan KURU beraberindeki Genel Sekreter Cengiz AKKAYA, Genel Başkan Yardımcıları Songül KARTAL, Kadem ÇAKIROĞLU, Bilhan BİLGİN ve İlker DEMİRAĞ ile GENEL MERKEZ olarak örnek bir davranış sergilemiştir.

TURAN ÜLKÜSÜ GENEL MERKEZİNİN Trabzon’ a, Türkiye’ ye ve Türk dünyasına kalıcı başarılı hizmetler sunacağı görülmektedir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.