İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle
Meydanı boş bulan bölücü başı yandaşları zırvalamaya her kulvarda devam ediyor.
Önder safsatası altında İmralı mahkûmuna statü verelim diyenler devlet aklıyla hareket edenler değildir.
Binlerce T.C. evladını yaşlı, genç, bebek, asker, sivil, öğretmen, hemşire, polis ve korucu demeden katleden bölücü hinlerin idam mahkûmuna kurucu demek hiçbir duyarlı vatandaşa yakışmaz.
Sahaya inen bir şehir takımı için doğmayan çocuğa don biçen bir zavallılara gereken ders verilmelidir.
Bir süre önce Sn. Destici’nin dediği gibi ne kür…anı ulan burası Türkiye söylemi bütün yurtta slogan olmalıdır. Açık yüreklilik gösterdiği için Destici’yi tebrik ederim.
Mecliste bozuk orkestradan çıkan ses gibi İmralı mahkûmuna statü istiyoruz, geç bile kalındı diyen düzenbazların sesi çıkıyor.
Ey kendini aynada gören utanmaz aymazlar, İmralı mahkûmu Kürtlerin lideri değil Türk Milleti düşmanı Ermeni dölü PKK’ nın yani eşkıyanın lideridir. Eşkıyayı temsil eden canidir.
Hiçbir partinin, hiçbir gurubun, hiçbir kurumun aklı devlet aklı değildir. İktidarda olanların, yönetenlerin, siyasetçilerin aklı da devlet aklı değildir.
Demokrasi sınırlı özgürlük verir. Özgürlük hayatın hiçbir evresinde sonsuz değildir. Sınırı geçince özgürlük dışına çıkarsınız.
Demokratik ülkelerde eleştiri elbette olacaktır, yanlışlar eksikler düzeltilmesi için her platformda dile getirilmelidir. Düzeltilirken yakıp yıkmadan tepkiler elbette gösterilmeli.
T.C. Devleti, Al Bayrak ve Dil kırmızı çizgimizdir. Bu kutsallara hiç kimsenin dokunma özgürlüğü yoktur.T.C Devletinin Anayasasının ilk 4 maddesine dokunmak vatan hainliği ile eş değerdir.
Muhalefet etmek başka, kırmızı çizgiye oynamak istemek başka.
Kurucu önder safsatasından sonra rüyada görülecek millette hiç kabul görmeyen bölücü başı statüsü ortaya atıldı.Binlerce bu vatan evladının katledilmesinden müebbet hapse mahkûm İmralı mahkûmuna statü vermek devlet aklı değildir.
Terörsüz Türkiye’yi herkes ister ama eşkıya ile pazarlık yapılarak terörsüz Türkiye olmaz.Devlet eli silahlı bölücü eşkıya ile pazarlık yapmaz ve bir masaya oturamaz.
Bölücü eşkıya ile pazarlık yapmanın yanlış olduğunu söylemeyelim mi, yazmayalım mı? Sonuçta son Türk Devleti Türkiye Cumhuriyeti var, apo denen bölücü İmralı mahkûmuna statü istemeyi güveniyorsanız Millete sandığa getirin.
Devletin adı Türkiye Cumhuriyeti’dir. Bölücü zibidiler konuşurken sınırını, yerini ve haddini bileceksiniz.