Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

BAŞKAN EKİM, ESNAFI ZİYARET ETTİ

Ekonomi

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra vatandaşlarla bir araya gelmeyi de ihmal etmeyerek çarşı esnafı ve pazar yerini ziyaret etti.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra vatandaşlarla bir araya gelmeyi de ihmal etmeyerek çarşı esnafı ve pazar yerini ziyaret etti. Başkan Ekim, ziyareti esnasında karşılaştığı vatandaşlarla selamlaşarak hatırlarını sordu.

Çarşı esnafını ve vatandaşları dinleyerek sorunları ve istekleri tek tek not eden Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, vatandaşlarla belediye arasındaki bağı pekiştirmek adına esnafları yerinde ziyaret ettiklerini belirtti. Sıkılmadık el bırakmayan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sıcak ve samimi davranışlarıyla vatandaşların gönlünde taht kurdu. Vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Başkan Ekim, imkanlar dahilinde Akçaabat için her türlü çalışmanın takipçisi olacağını belirtti. Geleceğimizi teminatı çocuklarla da güler yüzlü sohbetiyle dikkat çeken Başkan Ekim, ‘Onlar bizim geleceğimiz. Çocuklar ve gençlerimiz için de Belediye olarak birçok faaliyet içerisindeyiz. Geleceği çocuklar inşa edecek.’ dedi.

İnsan odaklı hizmet ürettiklerini vurgulayan Başkan Ekim “Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için gayret ediyoruz. Sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Çalmadık kapı, tokalaşmadık el, dokunmadık gönül bırakmayacağız. Halkımız için Akçaabat için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için gece gündüz tüm ekibimizle çalışıyoruz. Akçaabat için yapılan her işin yakın takipçisiyiz.” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.