Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

ÇEKİÇ SESLERİ YÜKSELİYOR

Ekonomi

Küçük Sanayi Sitesinde Çekiç Sesleri Yükseliyor

Trabzon’un Araklı ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 65 dönüm üzerine yapılan küçük sanayi sitesinde yer alan 216 dükkan hak sahiplerine teslim edilmişti. Sanayi esnafının çoğu yeni dükkanlarına yerleşerek işlerine başladı.

Sanayi esnafının yerleşmesiyle birlikte sanayi sitesi yönetim kurulu da seçilmişti. Küçük sanayi sitesi yönetim kurulu başkanı Embiya Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinden Yunus Taşkın, Muhammer Aygün, Habil Alemdar, Hüseyin Yakut, İdris Akyıldız, Abbas Danışmaz, İslam Çilingir, Yılmaz Bilgin ve Zekeriya Gümüştaş, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi makamında ziyaret etti.

Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, Belediye Başkanı Recep Çebi, meclis üyesi Ekrem Reis ve Araklı 1961 Spor Kulübü Başkanı Mustafa Limanoğlu sanayi sitesi yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istişarelerde bulundu. Belediye Başkanı Recep Çebi sanayinin yapılmasıyla birlikte ilçe merkezinde çevre kirliliğinin önlendiğini ve çok daha huzurlu bir hale geldiğini belirterek, sanayi esnafına bol kazançlar diledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.