Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber
2020-12-20 17:50:35

Feto = Siyonizm = ABD

VAROL ERGÜL

varolergul@hotmail.com 20 Aralık 2020, 17:50

Belki bin dolar sponsorlukla başlayan uzun Soluklu bir proje şeklinde devam eden içindekilerin dahi ne yaptıklarını bilmedikleri kusursuz bir program FETO.

Bin dolarla başlamış Türkiye'ye on Milyarlarca dolara Mal olmuş;

Binbaşının biri MİT'e gitti yada bilmeden gönderildi erken uyarı karşı tedbir feto böyle mi mahlup edildi zannediyorsunuz ;

Yok hayır bu iç savaş icin yapılmış bir plandı taraflar silahları kuşanacak şiddetli bir catışma, yakıp yıkma ve kırım çok yasa ABD'nin sevdiği bir diktatör ile kurtuluş

Suriyede oIdu Esad tutuldu Alan açıldı Ruslar sokuldu ve iç savaş ve kaos olabildiğine devam siz hiç ABD ve Siyonist İsrail'in Esad denen zalim'i öldürmeyi denediğini gördünüz mü göremezsiniz savaş biter kan durur ki bu en son istedikleri şey.

Neyseki Türkiye'de  planları tam olarak tutmadı da daha büyük kitlesel ölümler ve yıkımlar gerçekleşmeden bu ihanet çetesini durduruldu en azından şu an için devamında insanlara anlatmak gerekiyor bence %99,9999 ...... ne yaptığını bilmeden girdikleri bir ihanet programıydı. İŞİD - YPG -PKK gibi örgütlerde benzerlik gösterirler ama asıl benzerlik konusu siyonist yapılanmadır.

 Feto yapılanma şekli ABD'de aynen devam ediyor kimin için yönetici elit yahudi siyonistlerin iktidarını oluşturmak için yani devlet üstü bir güç üstün ırk,

 kendi Sapkın düşüncelerini şimdilik din unsuru yerine mevki çıkar ilişkisi şeklinde yürütüyorlar. Yahudi hıristiyan evangelist yada dinsiz olmanızın bir önemi yok  dediğim gibi şimdilik bir önemi yok hizmet edin yeter bu ordu'da dış işlerinde iç işlerinde hep aynı, hırslı isen yükselmek istiyorsan siyonism'le iyi geçinmen gerekiyor ve bence bir adım ilerisi hizmet etmen gerekiyor kısmı şu anda gercek oluyor ki bu da ortadoğuda çok daha kan ve yıkım göreceğiz demek nede olsa bu kadar sapkın diktatörün olduğu bu yer bulunmaz nimet ve hakkını yemiyelim bu diktatörlerin iktidara gelmelerinde büyük katkıları olduğu gibi iktidarda kalmalarında da büyük katkıları vardır kan ile iktidara gelirler kan ile iktidarda kalırlar ve efendilerine muhtaçtırlar  Trump'in veliaht prense dediği gibi biz olmazsak bir gün iktidarla kaIamazsınız lafı buna en güzel örnektir.

Bokoharam elşebab gibi tabiri caizse götlerine giyecek pantolonları bulamayan teroristlerin  karmaşık fabrikasyon patlayıcılari elde etmeleri bu çarpık ilişkinin bir ürünü olabilirmi yada İşid'in doğumu bu yapının bir ürünü olabilirmi Musul vilayeti silahla doldurup silah sponsorluğu yapılmış olabilirmi  tıpkı pkk denen tören örgütüne alenen yapılan şey gibi.

Ne olursa olsun siyonist yapılanma kandan başka bir şey üretmiyor ve Yahudi olmayan siyonistler he yerde var ve kim söyledi bilmiyorum sonunda her hareket başladığı yere döner siyonist hareket ABD ye bela olacak o zamana kadar ABD bürokrasisinde kalıcı bir hal almadan ABD halkını uyarmamız gerekiyor.

ABD siyonistlere bırakılamayacak kadar değerli bir ülke ve hic bir şey için gec kalınmış değildir yeni başkanı Biden ;

Ben Yahudi olmayan bir siyonist'im dese bile.

Kalın Sağlıcakla.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.