Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

DEMOKRAT PARTİ TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERCAN ŞILBIR PAZARKAPI ESNAFINI ZİYARET ETTİ ‘’SOYLU’NUN OF MİTİNGİNİ ELEŞTİRDİ!’’

Gündem

ESNAFIN ÇIĞLIĞINI DUYDUK, GELDİK!

Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Tahsin Azaklı, Tarihi Dam Altı Dernek Başkanı Yunus Akın ile Dam Altı esnafını ve Kadınlar Pazarını ziyaret etti.

Başkan Adayı Şılbır’a mağduriyetlerini anlatan Pazarkapı esnafı, "Biz mülkiyet hakkımızı elimizden aldılar. "Çıkın yerimizden" deyip bize yer göstermiyorlar. Yaklaşık 400 esnaf burada mağdur olacak. Bu esnafın çalıştırdığı insanlar ve aileleri de mağdur olacak" dedi.

Başkan Adayı Şılbır; ‘’Burada ki bütün esnafıma söz veriyorum, Allah nasip ederde göreve gelirsek mağduriyetinizi gidereceğim!’’ dedi.

ESNAFIN İKTİDAR TEPKİSİ!

Pazarkapı esnafını ziyareti esnasında bir çay ocağında halkla oturup sohbet eden Başkan Adayı Şılbır ve beraberinde ki heyet, vatandaşın iktidara olan tepkisini dinledi.

Halkın tepkisinden sonra Perşembe günü Of’ta gerçekleşen İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun mitinginde ki yaptığı konuşmaya dikkat çeken Başkan Adayı Şılbır, Soylu’yu eleştirdi.

Sayın Soylu ne demek istiyor diye sözlerine başlayan Şılbır; ‘’İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu Of’ta ki konuşmasının bir bölümünde şunları diyor ‘Bu gemiden inen bir daha binemez!’ Sayın Bakan geminin su aldığını fark eden vatandaşın gemiden kaçmak için can simidi aradığını fark etmiyor herhalde! Gözleri kör mü oldu acaba?’’ dedi.

ESNAF EKONOMİK KRİZLE BOĞUŞUYOR!

Esnafın ekonomik krizle boğuştuğuna dikkat çeken Başkan Adayı Şılbır; ‘’ Pazar kapı esnafı bir taraftan elindeki dükkânını kaybetme korkusu yaşarken, diğer taraftan da ekonomik krizle mücadele ettiklerinin bilinmesini istedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.