Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber
2024-05-02 22:45:50

 GÜNDEMDEN ÖZET BAŞLIKLAR

OSMAN KARAGÜZEL

osmankaraguzel@hotmail.com 02 Mayıs 2024, 22:45

                                                          KÜRESEL CANİLERE KARŞI BİR AVUÇ GAZZELİ CİHANGİR

            Küresel emperyalist, sömürgeci, işgalci, soykırımcı BÜYÜK EYTAN ve BAŞZİYONİST ABD, Lanetli Ziyonist cani ve Batı yönetimlerinin desteklediği, hep beraber Gazze’ye vurduğu bir zamanda, bir avuç HAMAS-Gazzeli mücahit, 50 küsür ABD kuklası Müslüman ülke idarecilerinin yapamadığını, tek başlarına 7 aydır yapıyor, kahramanca direniyor, eşi benzeri görülmemiş kuvay-ı milliye örneği ortaya koyuyor, bütün Müslümanlara, tüm insanlığa kahramanlık, cesaret,  sabır, tevekkül ve İMAN dersi veriyor. SON SAHABE NESLİ, SON BEDRİN ARSLANLARI DA BU FANİ ALEME VEDA EDİYOR! ŞEHİTLİĞİN EN ÜST METEBESİNE YERLEŞİYOR. Mevla yar ve yardımcıları olsun.

                                                             TEK EKSİĞİMİZ, DOĞRU ADAM

                 Ülkemizde zeki, bilgili, ehliyetli ve her alanda uzman insanımız, kadrolarımız var. Burada bir sorunumuz yok.

                Tek sorunumuz; siyasette ve idarede ahlaklı, dosdoğru, dürüst ve adaletli insan eksiğimiz. Bu vasıflarda insanımız yok mu? Elbette az da olsa var ama kimse doğru adam istemiyor. Hususen siyasette ve idarede doğru adam istenmiyor, barındırılmıyor. En tepeden en alta kadar idari kadromuz doğru adamlardan olsun, doğruluğa da imkan tanınsın, inanınız hiçbir sorunumuz kalmaz.

                                                         MANEVİ MECBURİYETLERİMİZ YOK MU?

                 “İlköğretim mecburi, suçluya hapishane mecburi, maraza hastane mecburi, acıkana yemekhane mecburi, uykusuza yatak mecburi, çalışana işe gitmek mecburi, yolcuya trafik kuralları mecburi ve hayatımız için onlarca mecburiyet sayabiliriz. Ya manevi mecburiyetlerimiz nelerdir?” M. Aydın

                                                         BATI BİZE ASLA DOST OLMAZ

                “Sen ne kadar Batı’ya yaranmaya çalışırsan çalış, Batı için sen TÜRKSÜN, MÜSLÜMANSIN! İşte bu yüzden Batı senin ebedi ve ezeli düşmanındır ey çocuk!” Oktay Sinanoğlu

                 Bu yüzden, eğer ittifaklarımız, ortaklıklarımız olacaksa, bu Türk ve Müslüman alem ile Asya, Afrika ve dünyanın tüm ezilen mazlum ülkeleri ile olmalıdır. Batı ile ticari, turizm, ilim ve teknoloji ilişki ve alışverişimiz ise elbette olmalı, devam etmelidir. Batı ile ittifak ve müttefiklik eşyanın tabiatına aykırıdır, tarih, kültür, inanç ve medeniyet olarak apayrı yerlerdeyiz Tarih boyu Haçlı seferleri, Çanakkale savaş ile geçmişte ve günümüzde halen Afrika, Afganistan, Irak, Suriye, Libya, Yemen, Mısır, İran, Filistin ve en son Gazze’de yatıkları ile bunu ispata devam etmektedirler ki, sadece Gazze soykırımı onları tanımaya yeter. Vicdanlı insanlar ise, dünyanın her yerinde vardır ve onlar bizim insanlık kardeşlerimizdir Anti ziyonist Yahudiler gibi.

                                                              KADIN BOZULURSA!

                   “Er bozulursa, aile bozulur. Hatun bozulursa, ulus bozulur” Atasözü

                   Aile ve dolayısıyla ulus, millet, halk elden gidiyor.. Dikkat!!!

                   İspatı için Sokaklara, boşanmalara, mahkemelere, evlilikteki azalmalara, nüfus artışının düşmesine bakmamız yeterli.

                                                          TARTIŞILAN KÜRECİK RADAR ÜSSÜ

                   “Kürecik Üssü nedir? İzrail’in gözü kulağı Kürecik Üssü. İzrail’in saldırılarıyla yeniden gündeme gelen Malatya’daki Kürecik Üssü, İsrail’in gözü kulağı. Üssün en önemli işlevi, İsrail’i İran’dan gelebilecek saldırılara karşı uyarmak. Yani bölgedeki dostumuz İran’a karşı, ABD’nin karakolu İsrail’in gözcü kulesine 11 yıldır ev sahipliği yapıyoruz!” (İ. NET te böyle yazıyor!)

                                                         ŞIMARIK, ARSIZ VE KONTROLSÜZ ÇOCUKLAR

                    “Kimse, kimsenin çocuğuna karışamaz, terbiye vermeye kalkışamaz, o ayrı bir konu. Fakat kimse, kimsenin şımarık, arsız, kontrolsüz çocuğuna da toplum içinde tahammül etmek zorunda değil! Özgür çocuk yetiştireceğiz derken, uyumsuz, kuralsız, sınırsız çocuklar yetiştiriyoruz.” Nermin Elmas

                                                           DİB  VE AUDİ A8 MAKAM ARACI

                       DİB'na AUDİ A8 marka yeni makam aracı alındığı haberi, yazılı ve sosyal basında dolaşıyor. TOGG varken ( Başkanlık envanterinde var olduğu da yazılıyor) AUDİ A8 marka ilave hem de yabancı marka alınması, HABER DOĞRU İSE FECAAT! Azil bile az kalır! Habere inanmak istemiyorum! Tetkik edilmeli!. ZİRA BU KAR DA OLMAZ, olamaz! Zira, TOGG ürettik diyeceksin, TOGG…… TOGG diye bağıracaksın, sonra da gidip Audi alacaksın! Hem de elinde TOGG varken. Kaldı ki, elindeki Audi neyine yetmedi? Hem de tasarrufa çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde! Devletin tasarruf tedbirleri aldığını iddia ettiği bir dönemde!

                                                               KIRSAL MAHALLE YASASI

                        KIRSAL MAHALLE YASASI YENİDEN ELE ALINMALI, KÖY KAVRAMI VE KÖY TÜZEL KİŞİLİĞİ İLE ZİRAİ VE HAYVANSAL ÜRETİME BAĞLI, ÜRETİMİ DESTEKLEYECEK, ÜRETİM BAZLI ŞARTLI HALE GETİRİLMELİ, İL VE İLÇE MERKEZLERİ DIŞINDA KALAN VE MAHALLE YAPILAN ESKİ VE YENİ TÜM MAHALLELER KÖYE DÖNÜŞTÜRÜLMELİ, VATANDAŞ VEYA KÖYLÜNÜN/MAHALLELİNİN MÜRACAATI BEKLENMEDEN, DEVLET TARAFINDAN TÜM MAHALLELER KÖY YAPILMALI, YASA BU YÖNDE REVİZE EDİLMELİ, YENİLENMELİDİR.Muafiyetler üretim şartlı olmalı, sembolikte olsa az bir ücret alınmalı.

                                                           KİRLENEREK ÇOĞALMAK YERİNE!

                     Kirlenerek çoğalmayı, büyümeyi, zenginleşmeyi değil, az olsak ta, az kalsak ta, zengin olmasak ta TEMİZ kalmayı yeğlemeliyiz.

                                                             EN BÜYÜK ZENGİNLİK

                     Üç şey en büyük zenginliktir: Hayırlı evlat, hayırlı eş, sağlıklı beden. Mevla cümlemize nasip eylesin inşallah.

                                                            İKİ YÜZLÜLÜK VE MENFAAT SEVGİSİ

                 Sade vatandaş iken kimse yanına uğramaz, seninle resim çektirmez,

Bir makama seçilirsen ya da atanırsan, ziyaretçi akını başlar, fotoğraf çektirir!

ÇOK ÇİRKİN VE ÇIKARCI BİR İLİŞKİ BİÇİMİ! NEFRET ETTİĞİM!                                 

                                                         DANIŞMAN MI, MAAŞMAN MI?

                      BELEDİYE BAŞKANLARI "DANIŞMAN" ATAMALARI YAPIYOR. DANIŞMAN MI, YANDAŞA MAAŞ TEMİNİ "MAAŞMAN MI? ARTIK BU DANIŞMAN YOLSUZLUK VE İSRAFINI DA KONUŞALIM, TEPKİ VERELİM! GÜNDEM YAPALIM! YA GERÇEKTEN İŞ BİLİR DANIŞMAN ATASINLAR YA DA BU LÜKS VE İSRAFTAN VAZGEÇSİNLER. TASARRUF EDİLECEK BİR KONU DA BU. 38 Yıllık tecrübe ile maaşsız danışman isteyen var mı? Hem de başarı garantili!

                                              BAŞZİYONİST, BÜYÜKBAŞ KATİL İNSAN HAKLARI RAPORU YAYINLIYOR!

                     "ABD Dışişleri Bakanlığı, 2023 İnsan Hakları Raporunu açıkladı." (Basından) 21.Asırda, Milenyum da şu dünyanın geldiği hale bakarmısınız!!! Dünyanın en büyük teröristi, ŞEYTANIN EN BÜYÜĞÜ, büyükbaş ziyonist, GAZZE'NİN BAŞ KASABI, DÜNYANIN EN BÜYÜK İNSAN HAKLARI İHLALCİSİ "İNSAN HAKLARI" raporu açıklıyor, İnsan haklarından söz ediyor!? Eyvahhhh!!!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.