Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

Faberlic Oksijen Kozmetik Avantajları

Magazin

Dünya'nın 1 Numaralı Oksijen kozmetik markası Faberlic artık Türkiye'de

Siz işlerinizi büyütebilir ve çeşitli şekillerde gelirinizi arttırabilirsiniz. Her bir Danışmanın geliri iki bileşenden oluşuyor:

  • Direk satışlardan elde edilen gelir;
  • Pazarlama planı yapısı çalışmasına göre ödüllendirme.  (Hacim indirimi ve bonuslar).

İlk durumda Siz ''direk satışları'' gerçekleştiriyorsunuz ve katalogta gösterilen ve Danışman için olan ürün fiyatından farklı %26 direk kazanç elde ediyorsunuz.

İkinci durumda Sponsor olarak çalışacağınız kendi yapınızı – ekibinizi oluşturuyorsunuz. Bu durumda sadece kişisel satışlarınızdan değil, aynı zamanda bütün grupların Danışmanlarından da kazanç elde edeceksiniz.  Grupta Danışman sayısının ve satış hacminin artışı yapınızla olan aktif çalışmanız aylık kazancınızı da arttırmaktadır.  

En etkili olanı her iki yapıyı birleştirmek.
Faberlic Şirketinin sunduğu bütün imkanları değerlendirin! Siz başarı merdiveni ile ilerliyorsunuz, yeni tecrübe elde ediyorsunuz, profesyonel olarak gelişiyorsunuz, kendi seviyenizi zenginliğe çıkarıyorsunuz. Bu gerçek bir başarı ve yüksek kazanç yoludur!

  • Ne kadar çok yeni Danışmanlar cezbederseniz, bir o kadar Danışmanınız olacaktır.
  • Ne kadar çok Danışmanınız varsa, bir o kadar grubunuzun müşterisi vardır ;
  • Ne kadar çok müşteriniz varsa bir o kadar satış ve satış hacminiz var.
  • Satış hacminiz ne kadar çoksa kazancınızı br o kadar fazladır.

Böylelikle, Sizin Lider gibi kazancınız – bu:

  • Kişisel satışlardan elde edilen kazanç;
  • Hacim indirimi;
  • Yeterlilik bonusu;
  • Direktör bonusu;
  • İstikrar bonusu;
  • Annelik bonusu;
  • Annelik ve evlat edinme bonusu;
  • Hızlı başlangıç bonusu;
  • Gelişim bonusu.

Ayrıcalıklı müşteri – Faberlic kayıt olup, kendi kayıt numarasına sahip olan ve indirim kazanan kişidir.

Danışman – ayrıcalıklı müşteri, ilerleyen dönemde KH (kişisel hacmi) 50 puan ve üzeri olan kişidir.

* İlave olarak %10 kazanç elde etmek için Danışmanın mutlaka VİP 3 Bonusu, 3 dönem çalışması ve en az 150 puan yapması gerekir.

"Hızlı Başlangıç" – Faberlic Başarı planında hızla yükselmeyi sağlayan bir programdır. Üst seviyelere yükselin, ekibinizi güçlendirin ve kazanılan bonusları çifte katlayın! Kısa bir sürede Direktör, Deneyimli Direktör ve Gümüş Direktör olursanız, çift Yeterlilik Bonusu kazanabilirsiniz!   

"Hızlı başlangıç" programı yeni şartları, 15 Mayıs - 31 Aralık 2017 (Kamp.8 - Kamp.19 aralığında) kayıt olan Danışmanlar için geçerlidir.

9 Kampanya süresince, kayıt anından itibaren, 2 kes üst üste Direktör, Deneyimli Direktör veya Gümüş Direktör seviyelerinden birini onaylayın  ve kayıt anından itibaren 9 Kampanya sonuçlarına göre "Hızlı Başlangıç" programı bonusunu kazanın.

Daha üst seviyelere ulaşıldığında bonuslar toplanır. Örnek, direk Altın Direktör ünvanına ulaştığınızda "Hızlı başlangıç" programına göre toplanır: 3 000 TL (Direktör ünvanı için) + 1 500 TL (Deneyimli Direktör) + 6 000 TL (Gümüş Direktör) + 9 000 TL (Altın Direktör). 

İlerleyen 9 Dönem için 6 kes daha seviye koruyun (her dönem için) ve ulaşılan seviye için İstikrar Bonusu kazanın!

Faberlic Katalog size mükemmel sonuçları kolay elde etmeniz ve gelirinizi arttırmanız için yıllık kişisel plan tavsiye ediyor. Direktör, Deneyimli Direktör ve Altın Direktörü örneğinde "Hızlı Başlangıç" programına bakın.

Faberlic Direktör "Hızlı başlangıç"

Direktör ünvanını kazanarak siz ekibinizi bu ünvana yönlendiriyor ve güçlendiriyorsunuz. Aynı zamanda, kişisel grubunuzdan gelir elde ediyorsunuz. 

Kişisel grubunuzdan elde ettiğiniz yıllık gelir: + 15 900 TL.
Yıllık kişisel geliriniz: 3 000 + 3 000 + 15 900 = 21 900 TL.

Faberlic Deneyimli Direktör "Hızlı Başlangıç"

Kendi yapınızda olan Lideri Direktör ünvanı için "Hızlı başlangıç" programına katılmaya davet edin. Aynı zamanda siz  Deneyimli Direktör, sizin ortağınız ise Direktör ünvanı için "Hızlı Başlangıç" programı şartlarını yerine getirin.


Kişisel grubunuzdan elde ettiğiniz yıllık gelir: + 34 900 TL.
Yıllık kişisel geliriniz: 4 500 + 4 500 + 34 900 = 43 900 TL.

Faberlic Gümüş Direktör "Hızlı Başlangıç"


Kendi yapınızdan 2 Lider'i "Hızlı Başlangıç" programına davet ederek, yıllık 88.000 TL gelir elde edebilirsiniz! Aynı zamanda siz  Gümüş Direktör, sizin 2 ortağınız ise Deneyimli Direktör ünvanı için "Hızlı Başlangıç" programı şartlarını yerine getirin. 

Kişisel grubunuzdan elde ettiğiniz yıllık gelir: + 49 500 TL.

Yıllık kişisel geliriniz: 10 500 TL ("Hızlı Başlangıç") + 10 500 TL (İstikrar Bonusu) + 17 500 TL (Direktör Bonusu) + 49 500 TL (kişisel grup çalışması için) = 88 000 TL 

Şirket yapısının büyümesi için koşulların yerine getirilmesini kontrol etme hakkını saklı tutar. Şartların kişisel hacim koşulları ile yerine yetirilmesi yasaktır. İş kurallarının ihlali durumunda şirket bonusların ödenmesini reddetme hakkına sahiptir.

Sizlere başarılı başlangıçlar ve hızlı gelişim dileriz!

Yorumlar (1)

Faberlic 6 Yıl Önce

Faberlic Bilgi ve Üyelik için www.faberlickatalog.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.