Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber
2019-12-10 09:15:03

MİLLETVEKİLLERİMİZİN GECE YARISI İCRAATINA BAKAR MISINIZ?

MEHMET SADULLAH SAĞLAM

10 Aralık 2019, 09:15

Galiba delireceğim, bizim bir Anayasamız var ve 10 maddesi aynen şöyle “Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir.” Milletvekilleri bu maddeyi bilmiyor mu yoksa milleti enayi yerine koyuyorlar bunu anlamak mümkün değil.

Kendilerine trafikte özel üstünlükler tanımışlar. Kırmızı ışıkta geçebilecekler, istedikleri yerde park edebilecekler. Yok yahu daha ne istersiniz beyefendiler!

Biz bu ülkede sizin babanızın hamalı mıyız? Sizde hiç mi utanma duygusu yok. Hiç mi Allahtan korkmuyorsunuz. Yahu bela mısınız nesiniz? Böyle bir yasayı meclisten geçirmenin milletle alay anlamına geldiğini de anlamıyor musunuz?

Siz kendinizi ne sanıyorsunuz gerçekten bunu bir anlatın şu millete.

Kırmızı ışıkta biz geçince kaza oluyor da siz geçince mi olmuyor. Yani Azrail sizi tanıyor mu ne yoksa böyle bir mantık olur mu? Keza park yasağı niye vardır? Bunu da mı bilmiyorsunuz?

Biz millet olarak sizden böyle ucube yasalar değil, gelir dağılımını düzelten yasalar bekliyoruz. Adaleti hızlandıran yasalar bekliyoruz. İşsizliğe çare bulacak yasalar bekliyoruz.

Orada ne yapıyorsunuz da o ballı maaşları alıyorsunuz? Sizin yaptığınızı yapamayan bir Allahın kulunu bana gösterin. Ne özelliğiniz var?

Millet sizi oraya kendilerine afra tafra yapın diye seçmedi. Hizmet edin diye seçti. Ama anlaşılan o ki, sizin bundan da haberiniz yok gibi.

Böyle yaptığınız için milletin içine dahi çıkamıyorsunuz. Yazıklar olsun sizin gibi vekillere. Aldığınız paralar zehir zıkkım olsun! Ben helal etmiyorum. Kimsenin de helal ettiğini sanmıyorum.

Belli ki sizin için helal ve haramın da bir kıymeti harbiyesi yok.

Sizin milletinizden haberiniz yok. Neyin vekilisiniz? Bari gölge etmeyin bu mille o yeter.

Şayet bir vekil rastlayabilirsem günün birinde bütün bu soruları kendisine soracağım bakalım ne cevap verecek merak ediyorum.

Umuyor ve bekliyorum ki, sayın Cumhurbaşkanımız bu yasayı veto eder ve uygulamaya konulamaz. Aksi halde büyük infialler yaratacak bir yasa olduğunu şimdiden görmek için alim olmaya hiç gerek yok.

09.12.2019 M.Sadullah SAĞLAM

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.