Değerli Dava Yol Arkadaşlarım; 12 Yıldır
AKPARTİ’ye Hizmet Etmekten Her Zaman Onur Ve Gurur Duydum, Bu dava Sayesinde Sayısızca Değerli İnsan Tanıdım Dostluklar Kardeşlikler Ettim Küçüklerime Hep Yol Gösteren, Büyüklerimede Örnek Bir Gençlik Mücadelesi Verdim.
İşimizden, Eşimizden, Çocuğumuzdan, Ailemizden Ödün Vererek Karşılıksız Bu Davaya Hizmet Etmenin Onuruyla Mücadele Ettim.
Bugün Geldiğimiz Bu Süreçte Benim Kardeşlerimin, Abilerimin Bu Vatan Evlatların Katilleriyle İttifak Edilmesi Yol Yürünmesi Hususuna Asla Sessiz Kalamazdım;
Bizim Güttüğümüz Davamızın Çizgisi Katillerle İttifak Değil MÜCADELEDİR !!!
Bu Çizgiden Sapıldığı İçin ;
Bu Süreçte 12 Yıldır Hizmet Ettiğim Partimden İstifamı Sizlerin Huzurunda Beyan Ediyor Saygılar Sunuyorum …!!
BURAK ÖZBEK
Araklı AKP'de Şok İstifa; "DAVAMIZ KATİLLERLE İTTİFAK DEĞİL, MÜCADELEDİR..!" dedi
Araklı AKP'de Şok İstifa; "DAVAMIZ KATİLLERLE İTTİFAK DEĞİL, MÜCADELEDİR..!" dedi
Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber
Siyaset
Araklı'da Gençlik Kollarına 12 yıl Hizmet eden AK Parti Üyesi İstifasını Sundu "DAVAMIZ KATİLLERLE İTTİFAK DEĞİL, MÜCADELEDİR..!"
Paylaş: