Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

Büyükşehir belediye başkan adayı Hasan SAKA

Siyaset

Saadet Partisi Trabzon Büyükşehir belediye başkan adayı Hasan SAKA seçim çalışmalarına kendi ilçesi olan Akçaabat’tan başladı.

Saadet Partisi Trabzon Büyükşehir belediye başkan adayı Hasan SAKA seçim çalışmalarına kendi ilçesi olan Akçaabat’tan başladı. Akçaabat belediye başkan adayı Osman Tuğrulgazi Bayram ile birlikte esnafı dolaşan Hasan SAKA, Akçaabatlıların kendisine gösterdiği yakın ve sıcak ilgiden oldukça memnun kaldı.

Hizmet için yola çıktıklarını belirten Saka, makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu hatırlatarak, “kamu gücünü yine kamu yararına kullanmak için makamlar doldurulmalıdır.”dedi. Saadet Partisi Büyükşehir adayı Hasan Saka sözlerini şöyle sürdürdü:

“Siyasete malum sebeplerden dolayı bir müddet ara vermek durumunda kaldım. İl başkanımız Sayın Cevat Kurt’un birlikte siyaset yapalım teklifi gelince, kendimin bir parçası olarak gördüğüm Saadet Partisinde siyaset yapmaya karar verdim. Partim benim aday olmamı isteyince de görevi kabul ettim.

Trabzon bizim sevdamız, her şeyimiz; bu şehre ve asil insanlarına hizmet etmek bizleri ziyadesi ile memnun edecektir. Halkımız adına oluşturulan kamuya ait kaynakları yine halkımızın hizmetine sunmak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Zaten bizim belediyecilik anlayışımızda; “ Dürüst başkan, dürüst yönetim” ilkesi esas olacaktır.

Kaynaklar, vatandaşın huzurunu ve refahını artırmaya yönelik kullanılacak; ihaleler, kayırmacılık yapılarak yandaşlara dağıtılmayacak. Gösteriş, lüks ve şatafat için yapılan harcamaların tamamını vatandaşımızın doğrudan hizmetine sunacağız.

Yapılan bütün hizmetlerin halkın gözleri önünde açık ve şeffaf bir biçimde yapılmasını sağlayacağız. Şehrin yönetiminde o şehirde yaşayanları söz sahibi yapacağız.

İnsana, topluma, şehre ve şehre ait olanlara merhametle ve adaletle yaklaşacağız. Kendimiz için istemediğimizi başkası için reva görmeyeceğiz.” dedi.

Seçim çalışmalarına neden Akçaabat’tan başladıklarına da değinen Saadet adayı Hasan Saka, kendisinin de Akçaabatlı olması dolayısıyla bu şekilde başlamanın daha doru olacağına inandığını kaydetti.

Akçaabatlılara hemşerilerine gösterdikleri teveccühten dolayı minnettar olduğunu belirten Saka, “doğduğumuz toprağın halkına teşekkürü bir borç bilirim.” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.