Trabzon Haber ve Trabzonspor Haber

Gelecek Partisi Yalova İl Başkanlığı Heyeti, İzmir'de, Depremzede Vatandaşlarımızla Buluştu.

Yaşam

30 Ekim Cuma Günü İzmir ve çevresinde derinden hissedilen, 114 vatandaşımızı kaybettiğimiz deprem felaketinin yaraları sarılmaya devam ediyor.

Gelecek Partisi Yalova İl Başkanlığı da, bu amaçla toplanan çocuk kıyafeti, oyuncak ve naktî yardımdan oluşan malzemeleri bölgeye ulaştırdı.

Recep Adıgüzel, Atilla Tanın, Hakan Akbulak ve Feyza Çandır'dan oluşan heyet, Bayraklı Belediye Başkanı Sn. Serdar Sandal ile de bir görüşme gerçekleştirerek, Yalova Halkı'nın selamlarını iletti.

99 Marmara Depremi'nden en çok etkilenen illerden olan Yalova'da , depremle ilgili planlamaların gecikmesi ve kentsel dönüşümün bir türlü istenilen düzeye ulasmamasının, Yalovalı vatandaşlarımızı tedirgin ettiğini söyleyen parti sözcüsü Recep Adıgüzel, devlet olarak yaraları sarmak için birlik olduğumuz günlerdeyiz.

Biz Gelecek Partisi Yalova İl Başkanlığı olarak da elimizden geldiğince İzmir'li vatandaşlarımıza yardımcı olmayı istedik.

Çocuklarımızın yüzünde oluşacak bir tebessüm bile bizleri mutlu etmeye yetiyor. Umarız alınacak tedbirlerle bir daha böyle felaketleri yaşamayız.

Zira deprem değil, tedbirsizlik öldürüyor dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.